Elsa Billgren är "Årets influencer" 2019

Elsa Billgren, Ellegalan 2019, årets influencer
Elsa Billgren var en av kvällens vinnare på Ellegalan 2019. - Foto: Unsplash & Elle
Dela på Pinterest
Hyllad vintagefantast och älskad programledare. Elsa Billgren blev under Elle-galan 2019 utsedd till "Årets influencer".

Det har spekulerats om vem som vinner "Årets influencer"-priset på Ellegalan och nu står det äntligen klart. 2018 var det ingen mindre än Margaux Dietz som tog emot motiveringen och priset. Till Modette sa hon då: "Det känns jättekul, så otippat. Jag har inte ens tänkt på att det skulle kunna vara jag". 

Under kvällens gala 2019 kammade Elsa Billgren hem priset med motiveringen:

"Hyllad vintagefantast, självutnämnd livsnjutare och älskad programledare. En öppen, varm och generös veteran med sprudlande energi och en personlig stil som aldrig upphör att inspirera. Grattis till tio framgångsrika år. Årets influencer är Elsa Billgren."

En dag i Elsa Billgrens liv

På sin blogg skriver Elsa att hon bor tillsammans med sin man och katt på Södermalm i Stockholm. Ett av hennes intressen är att samla och hyra ut gamla brudklänningar. Under dagarna skriver hon också böcker och älskar att inreda. Programledare, vintage-älskare, bloggare – och nu också "Årets influencer". 

Haka på second hand-trenden

Vintage och second hand-shopping är riktigt trendigt just nu och vi blir allt mer medvetna om dagens modeindustri. Att handla begagnat är ett alternativ, eller varför inte göra som bloggaren i videon nedan? Hon gjorde en helt egen DIY-balklänning – för under 40 kronor. Kika in videon för att se! 

Mer: 

Bäst klädda kvinna på Ellegalan 2019

Så påverkar din vintage-shopping miljön

Oslos fem bästa second hand-butiker