Hunkemöller släpper bikini för hundar till sommaren 2019

Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Nu släpper underklädesjätten Hunkemöller badkläder för hunden. "Dogkinin" så vovven kan matcha matte på stranden i sommaren.

Sommaren 2019 är runt hörnet och badmodet börjar droppa in i butikerna för både dig och din vovve. Ja, nu har nämligen underklädesmärket Hunkemöller släppt en bikini för din hund – "dogkini".

Idén kom tydligen på kundernas begäran efter ett uppskattat hundplagg tidigare i höstas. Sagt och gjort – en "dogkini" blev till. 

"I höstas blev hund-onesies populärt och nu lanserar härmed på våra kunders begäran: dogkinis. Tänk vad mycket roligare och gulligare dina strandbilder kommer bli med din hund i en dogkini", skriver Hunkemöller i ett pressmeddelande.

Dogkini-kollektionen kommer bestå av badshorts och en bikini i mönster och färger som matchar till Hunkemöllers övriga badkläder fast för människor. Så nu kan hund, husse och matte matcha på stranden i sommar.

"När släpps dogkinis och var kan du köpa dem?"

Den 15:e april kommer kollektionen släppas online och i utvalda kollektioner. Då kommer det finnas tre olika "dogkinis" och två olika "hundshorts" att välja bland.

Vad kostar en "dogkini"?

Priserna kommer variera mellan 159 - 259 kronor. Se mer från kampanjen i videon ovanför.

Uppdatering: Låter det här för bra för att vara sant? Ja, tyvärr så är det nog så. Det var ett aprilskämt från Hunkemöller. Men med tanke på att många modehus satsar på kollektioner för hundar så är det nog inte helt otippat om badmode för hundar snart finns i en butik nära dig ändå!

Är du en av dem som har en hund i familjen? Vi har listat de mest populära namnen på hundar 2018. Se vilka de vanligaste hundnamnen är i videon nedanför.

Mer:

Här är Sveriges mest populära hundnamn 2018

Här är listan över de tio mest populära namnen – inom de närmsta 10 åren

5 namn du aldrig kommer vilja döpa din son till