Här är den trendigaste vårjackan 2019

Snygg och trendig jacka våren 2019.
Årets trendigaste vårjacka 2019. - Foto: Modette.
Dela på Pinterest
Våren är snart här och årets trender är listade i #Modetteloves. Givetvis har vi lyft upp den hetaste jackan som kommer bli trendigast 2019.

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Nu har vi listat de största trenderna inför våren 2019 i #Modetteloves. I den stora listan hittar du de 10 bästa köpen du kan göra för att vara trendig i vår. I listan hittar du allt från sneakers, de bästa sminkprodukterna och årets hetaste vårjacka.

Att hitta rätt i djungeln med vårjackor är inte det lättaste. Det finns flera modeller och färger – men om vi bara får välja en faller lotten på den här jackan från Nelly.En vit vårjacka i fusk-skinn är det bästa köpet du kan göra i vår och denna blir din för ca 699 kronor.

Till vardags funkar den till alla möjliga stilar och färgkombinationer. Till kvällen satsar vi gärna på några smycken till looken och ett par festliga skor – då är du redo för både aw:n och klubben.

Modettes chefredaktör, Lisa Billinger, matchar den till smycken i guld och snäckskal, ett par skinnbyxor och vita vårsneakers som också kommer från Nelly.com.

Vill du se fler vårtrender? Spana in hela #modetteloves-listan över de bästa produkterna och trendplaggen inför våren 2019 här!

Detta är en redaktionell artikel med kommersiella länkar via vår partners Adtraction, Adviral, Tradedoublr och APPRL.

Mer:

Modette listar vårens hetaste trender i #modettelovesspring19

14 smycken med snäckskal som alla kommer vilja ha våren 2019

Vårtrender 2019: Här hittar du den snyggaste byxdressen