Skomärket Vans gör Harry Potter-kollektion – som gör fansen galna!

Harry Potter x Vans
Vans gör Harry Potter-inspirerande skor. - Foto: Instagram/ vans_europe & Warnes Bros/ Harry Potter
Dela på Pinterest
Alla Harry Potter-fans, se hit! Nu gör Vans en skokollektion inspirerat av trollkarlsvärlden (och Twitterflödet är kaos!).

Skomärket Vans gör nu en sprillans ny skokollektion och det är inte vilken som helst. Designen på skorna inspireras nämligen av Harry Potter och trollkarlsvärlden!

Ännu har inte Vans meddelat när kollektionen lanseras – men att intresset är stort är det ingen tvekan om. "Något magiskt kommer snart", skriver de på Twitter

"Den här häxan behöver HP- skor", "Jag gråter, det här är det bästa" och "Jag ska definitivt köpa ett par, OMG", är bara några av fansens reaktioner. Och trots mycket hype, pepp och förväntan i kommentarsfältet är Vans lite hemlighetsfulla. På en kommentar svarar de: "Ingen trollformel kommer göra att vi avslöjar det tidigare". 

         Foto: Twitter/vans_66

På Twitter har de gett fansen små ledtrådar om hur den kommande kollektionen ser ut. Så här ser bilderna ut som de har delat...

Foto: Twitter/ vans_66
Foto: Twitter/ vans_66

Hittills har vi bara fått en sneak peak på skorna och tittar vi in sajten ser det ut som att de kommer vara skapade utifrån de fyra Hogwarts-husen. Hör du till Gryffindor, Huffleputt, Ravenclav eller Slytherin?

Sneak peak på skorna från Harry Potter-kollektionen med Vans. Foto: Vans

Kollektionen planeras att lanseras globalt och kikar vi på Vans-kontot i Europa har även de pikat om de kommande Harry Potter-skorna. Med andra ord så håller vi tummarna för att det kommer gå att köpa online!


En annan nyhet inom modevärlden är att svenska modejätten Gina Tricot nu börjar med uthyrning av sina kläder. Ta reda på vilken butik som är först ut och hur konceptet fungerar i videon nedan.

Mer:

5 plagg vi aldrig trodde vi skulle bära igen – men som trendar 2019