Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Polarpriset 2019: Så såg kändisarna ut på röda mattan

Dela på Pinterest
Under gårdagen delades Polarpriset ut och på Grand Hôtel var det riktigt kändistätt. Se hur de svenskarna kändisarna såg ut på röda mattan!

Polarpriset var under gårdagskvällen och det var minst sagt kändistätt på röda mattan (eller ska vi säga rosa mattan?). Under galan prisades en artist inom populärmusik och en inom klassisk musik, och alla gästerna var uppklädda till tårna! Festen var på Grand Hôtel och Ann-Sophie Mutter och Grandmaster Flash blev vinnarna år 2019.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel var på plats. Foto: Stella Pictures

En annan person som däremot väckte mycket uppmärksamhet framför kamerorna var den svenska artisten Loreen som bar en utmärkande klänning. Entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip befann sig också i vimlet och även kungligheterna var på plats. Där såg vi prinsparet Victoria och Daniel, kung Carl Gustaf och drottningen Silvia samt prins Carl Philip med prinsessan Sofia.

Se kändisarnas outfit under kvällen i bildspelet i videon nedan.

Mer:

15 klänningar att bära som gäst på bröllopet – utifrån klädkoden