Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Outfits från röda mattan under Cannes filmfestival 2019

1 av 11

Spana in kändisarnas looks på röda mattan.

3 av 11

Alessandra Ambrosio

9 av 11

Carla Bruni-Sarkozi

11 av 11

Selena Gomez

Dela på Pinterest
Stjärnorna var på plats på röda mattan när filmfestivalen i Cannes på Franska rivieran drog igång. Se kändisarnas looks här!

Den årliga filmfestivalen i Cannes, på Franska rivieran, har gått av stapeln och kändisarna tog som vanligt plats på röda mattan och bjöd på vackra modeoutfits. 

I år är det 21 filmer som är med och tävlar om att kamma hem priset på världens största och mest prestigefyllda filmfestival.

Kändisarna på röda mattan – Cannes filmfestival

Under dagarna knäpptes det såklart tusentals bilder på världens största profiler. En av dem var Eva Longoria som var klädd i en ljusrosa klänning med en hög slits. Skådisen Selena Gomez sågs istället i ett tvådelat set matchat med knallröda läppar. Se hur några av kändisarna såg ut på röda mattan nedan. Vill du se fler looks? Ta en titt i videon högst upp!

Eva Longoria
Eva Longoria. Foto: Stella Pictures
Modellen Alessandra Ambrosio Cannes
Modellen Alessandra Ambrosio på röda mattan. Foto: Stella Pictures
Sririta Jensen
Sririta Jensen. Foto: Stella Pictures
Elle Fanning.
Elle Fanning. Foto: Stella Pictures
Selena Gomez.
Selena Gomez. Foto: TT

Har du missat att spana in kändisarnas looks från MET-galan 2019? Då borde du göra det i videon nedan. Galan bjöd nämligen på både konstiga, snygga och dramatiska outfits!

Mer:

Nu kan du hyra kläder från Gina Tricot

Därför snackar alla om bikinitrosan från Marks & Spencer