Angelica Blick x NA-KD: Underbart snygg kollektion för våren 2021

Spana in våra favoritplagg ur Angelica Blicks senaste designsamarbete med klädkedjan NA-KD!
Spana in våra favoritplagg ur Angelica Blicks senaste designsamarbete med klädkedjan NA-KD! - Foto: Foto: NA-KD.com
Dela på Pinterest
I dag släpper Angelica Blick sitt efterlängtade kollektionssamarbete med NA-KD. Här listar vi våra favoriter, som vi gärna vill bära våren och sommaren 2021!

I denna artikel förekommer det kommersiella länkar

Kollektionssamarbetet med NA-KD är det andra släppet i ordningen för inspirerande influencern och mångsysslaren Angelica Blick. Den här gången ser vi mycket starka färger, boxiga kavajer, rynkade skjortklänningar och korsettdetaljer. Kollektionen beskrivs som en ny take på modern power dressing.

Vill du se mer? Här kan du se hela kollektionen från Angelica Blick x NA-KD.

Angelica Blick x NA-KD: Oversize skjorta

Så snygg! En stor skjorta i underbar blå färg. För att uppnå den där perfekta powersuit-effekten ska du givetvis matcha den med kostymbyxorna i samma färg. Klicka hem den här för 399 kronor.

Angelica Blick x NA-KD: Kort kjol

Är detta kanske årets outfit till midsommarfirandet? Vi tror definitivt att denna kjol kommer att bli en stor favorit i garderoben i sommar. Endast 349 kronor här.

Angelica Blick x NA-KD: Skjorta med öppen rygg

Matcha den snygga kjolen med den här skjortan, som definitivt kan beskrivas som "classic with a twist". Spana in denna snygga skjorta här. 

Psst! Den är såklart jättesnygg att matcha till ett par jeans med hög midja också.

Angelica Blick x NA-KD: Miniklänning

Alltså wow! Kanalisera din inre isprinsessa och dansa hela natten till Disneys"Let it go". Ja, kanske har Angelica Blick inspirerats av powerkvinnan Elsa i filmen Frozen när hon skapade denna look? Klicka hem den här för 299 kronor.

Angelica Blick x NA-KD: Oversize blazer

Vad är mer power än en oversize kavaj med breda axlar? Inte mycket! Den här kavajen är det perfekta "slänga-över-axeln-plagget" innan du springer ut på en härlig lunch på en uteservering ute i sommarsolen.Finns att köpa här för 699 kronor.

Angelica Blick x NA-KD: Skjortklänning

Snygg skjortklänning med vida ärmar och coola detaljer.Klänningen kommer även i vitt. Shoppa för 499 kronor här.

Angelica Blick x NA-KD: Kostymbyxor

Grymt snygga kostymbyxor med veck och hög midja. För att inte tala om den underbara starka lila färgen som får oss att tråna. Du hittar dem här.

Angelica Blick x NA-KD: Matchande blazer

Återigen, för att uppnå byxornas fulla potential stylar du dem med fördel tillsammans med denna blazer i samma färg. Ton-i-ton är hett våren 2021! Shoppa den här för 699 kronor.

Angelica Blick x NA-KD: Skjortklänning med rynkdetalj

Sist med inte minst vill vi lyfta detta härliga lilla nummer som vi gärna bär under sommarens festliga tillställningar. Den här klänning kommer i tre vackra färger och kostar 449 kronor här.

Får du inte nog av Angelica Blicks snygga kreationer? Här kan du shoppa förra kollektionen på rea.

Läs mer:

Angelica Blick gör kollektion med NA-KD – se alla plagg här

Snygga mjukiskläder för henne: 15 underbara set att spana in