Bianca Ingrossos bebisbesked får följarna att jubla

Biancas nya bebisbeskedet får följarna att jubla. - Foto: Jessica Gow/TT och STELLA Pictures / Splash News.
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso har vuxit upp i en stor familj och har tidigare berättat om sina egna familjeplaner. En ny video får nu följarna att reagera med glädje på Biancas barnbesked.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hade ett av- och på-förhållande i över tio år innan paret valde att gå skilda vägar. Paret träffades i tonåren och hann med både att vara särbos och sambos, innan de till slut gjorde slut för gott, enligt Bianca. 

– Till slut känner man bara att ‘nej vet du vad, jag tror att vi nog är lyckligare utan varandra', säger Bianca Ingrosso i en video på Youtube.

Bianca om att bli mamma

I en annan Youtube-video har Bianca tidigare avslöjat att hon vill skaffa barn och låta familjen växa i hennes nyköpta lägenhet. 

– Jag har sagt att allting jag gör är för att jag ska kunna vara världens bästa mamma och ge dem den bästa, tryggaste mamman i den mest trygga miljön. Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, min borg där min familj kan vara the happy little family, säger hon i videon.

Läs mer: Därför vill Bianca Ingrosso ge bort sin gamla lägenhet: "Släppa taget"

Och det verkar som att känslorna om att bilda en familj ännu finns kvar hos Bianca. I en ny video på Tiktok där programledaren håller i en bebis, utrycker hon sin längtan efter att bli mamma.

"Jag kan inte ens föreställa mig den kärleken jag kommer känna den dagen jag blir mamma", skriver Bianca. 

Videon följs av texten:

"Förhoppningsvis en dag".

Följarnas stöd efter bebisbeskedet

Under videon fylls kommentarsfältet av kärlek och hjärt-emojis från Biancas följare.

"Nej men alltså du kommer bli en så bra mamma"

"Du kommer bli en underbar mamma"

"Du kommer vara en sån bra mamma om du får en bebis någongång"

"Du skulle passa så bra som mamma"