Penny Parnevik om ålderskillnaden med Douglas: "Inte kul att berätta"

Det skiljer 17 år mellan makarna Parnevik Murray. - Foto: Stella Pictures.
Dela på Pinterest
Det skiljer 17 år mellan Penny Parnevik Murray och maken Douglas Murray. Nu förklarar influencern att frågan om ålderskillnaden ofta kommer på tal, därför sätter hon nu ner foten.

Sommaren 2022 tog Penny Parnevik och Douglas Murray nästa steg i sin relation och blev äkta makar. Innan bröllopet avslöjade Penny att paret gärna vill ha fler barn och att de ska börja försöka efter att de gift sig. Parets drömmar gick i uppfyllelse och i januari kunde de äntligen berätta att tredje barnet var påväg. 

"När våra barn äntligen har börjat sova genom natten, bestämde vi... låt oss skaffa ett till", skrev hon då på Instagram. 

Idag har paret tre barn tillsammans: Atticus, Pebble och nyfödde Achilles

Läs mer: Penny Parneviks ord om tuffa graviditeten: "Har inte mått så bra"

Penny om ålderskillnaden

Paret har, sedan de blev tillsammans, fått ta emot en hel del frågor gällande deras åldersskillnad. Douglas är nämligen 17 år äldre än Penny och makarna är familjevänner sedan tidigare. Nu väljer Penny att en gång för alla sätta ner foten. 

I podcasten Peg & Penny, som Penny har med systern Peg Parnevik, förklarar hon att hon när trött på att behöva förklara sig. 

– Jag hatar att förklara hur stor ålderskillnaden jag och Douglas har, det är inte kul att berätta, säger Penny i podcasten. 

Vidare förklarar hon att ålderskillnaden bidrar till fördomar om paret. 

– Jag orkar inte gå in på det och så ska folk få förutfattade meningar om oss och vår relation, jag vill liksom inte göra det. 

Istället för att behöva redogöra för deras åldrar, har Penny inspirerats av ett citat som kommer bli hennes nya respons på det återkommande frågan: "Jag är med en äldre man, inte en gammal man". 

"Du kommer byta blöja på mig"

Penny och Douglas har tidigare skämtat om åldersskillnaden, det gjorde paret i Bianca Ingrossos talkshow Bianca

– Jag tycker det kommer bli jobbigt när du dör, sa Penny i programmet. 

Douglas fortsatte sedan: 

– Du vet ju hur det blir, du kommer byta blöja på mig så småningom. Nu är det barnen sen är det jag.