Bianca Ingrosso om husköpet: "Otroligt idylliskt"

Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso berättar om planerna för ett sommarställe. - Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson och Christine Olsson/TT.
Dela på Pinterest
I takt med att renoveringen av Bianca Ingrossos lyxiga lägenhet har påbörjat, kommer hon med ett nytt besked. Influencern har nämligen ett sommarställe i kikaren.

Drömlägenheten på Östermalm står uppriven och renoveringen är i full gång. Om allt går som det ska, planerar Bianca Ingrosso att flytta in i sin 300 kvadratmeter stora lyxlya i början av 2024. 

Och lägenheten gick inte av för hackor, i samband med köpet kunde hon avslöja att prislappen låg på över 40 miljoner kronor. Caia-grundaren förklarade att ett tryggt hem var något som hon gärna spenderade lite extra pengar på.

– Jag har sagt att allting jag gör är för att jag ska kunna vara världens bästa mamma och ge dem den bästa, tryggaste mamman i den mest trygga miljön. Jag har alltid tänkt att det jag lägger pengar på är mitt hem, sa Bianca i en video på Youtube.

Främmande män utanför dörren

Bianca Ingrosso har tidigare fått utstå oönskade hembesök i sin nuvarande lägenhet. Förutom att hennes dörr har vandaliserats, talade hon tidigare i år ut om att främmande män brukade vänta utanför hennes hem. Då valde influencern att sätta ner foten. 

"Men jag uppskattar inte när när ni män som för mig är främlingar sitter och väntar utanför min dörr för att prata med mig. Tack på förhand.", skrev hon i en händelse på Instagram. 

Läs mer: Bianca Ingrossos hem vandaliserat: "Höll på att bryta ryggen"

Hintar om nya husköpet

Med tanke på att lägenheten köptes redan 2021, börjar flytten till den nya lägenheten närma sig. Men kort efter att Bianca avslöjade att renoveringen dragit igång på riktigt, berättade hon att hon hade andra bostadsdrömmar i tankarna. I en händelse på Instagram vädjade hon nämligen efter sommarstugor som är till salu. 

– Jag har en önskan. Är det någon där ute som sitter på ett otroligt idylliskt sommarställe? Som ni vet är till salu i Sverige, säger hon och fortsätter: 

– In i min DM

Influencern har tidigare även köpt en lägenhet på Mallorca, Spanien. Om det blir något sommarställe för Bianca återstår att se. 

Sedan dess har Bianca Ingrosso kommit med ytterligare besked: Hon vill köpa hus på Ibiza. 

Influencern hade nämligen en till synes härlig sommar på den spanska ön, något som verkar ha fått henne att vilja bosätta sig just där. Bianca Ingrossos vändning – vill köpa hus på Ibiza.

Foto: Instagram/@biancaingrosso.