Zoe-Fay Brown avslöjar detalj kring bebisen med Oliver Ingrosso

Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso.
Zoe-Fay Brown och Oliver Ingrosso. - Foto: Instagram/@zoefaybrown och STELLA Pictures.
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown ska bli föräldrar. Vad det är för kön väljer paret att hålla för sig själva, men på Instagram avslöjar du den blivande mamman en detalj kring bebisens namn.

Krögaren Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown väntar sitt första barn tillsammans. Det var i april tidigare i år som Oliver avslöjade den glada nyheten i podcasten Inga beiga morsor, med Melina Criborn och Ellinor Löfgren

– Jag tror att jag är relativt lugn. Jag tror inte att det har slagit in ordentligt än, sa han i podcasten.

När graviditeten offentliggjordes haglade gratulationerna in och både Pernilla Wahlgren, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso uttryckte sin lycka över den kommande familjemedlemmen. 

Läs mer: Därför följde Theo Wahlgren med på Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Browns resa till New York

Zoe-Fay Brown om bebisens namn

Men det var inte enbart ett bebisavslöjande som Oliver Ingrosso kom med i podcasten, han delade även med sig av sina tankar kring barnets namn.

– Den ska heta Obi efter Obi-Wan Kenobi, sa han i podcasten och förklarade att det var efter en av sina barndomsidoler från "Star Wars".

Om det blir namnet Obi återstår att se, på Instagram menar nämligen den blivande mamman Zoe-Fay någonting annat. Flickvännen, som ofta delar med sig av glimtar från sin graviditet med allt från bilder på gravidmagen till förberedelser inför bebisens ankomst, benämnde bebisen som "K". 

"Er framskjutnings-drottning sitter här och försöker skriva en lista av saker som behövs inför baby K's ankomst", skrev hon. 

Vad bebisens fulla namn är, återstår att se.

Foto: Instagram/@zoefaybrown.

Visar upp familjelyckan

Förutom att paret väntar på att stroken ska komma, har de även fått sällskap av ytterligare en familjemedlem. På Instagram har Zoe-Fay Brown nämligen delat bilder och videos på deras nya hundvalp Chewie

Läs mer: Efter bebisbeskedet – Zoe-Fay Brown visar upp familjelyckan med Oliver Ingrosso