Linn Hegdals ord om bebislyckan: "Absolut lyckligaste i mitt liv"

Linn Hegdals ord om bebislyckan: "Absolut lyckligaste i mitt liv"
Linn Hegdal och Katja Luján Engelholm var med i "Let's dance" ihop. - Foto: Instagram/@linnhegdal, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Det råder bebisyra i "Let's dance"-gänget, och på Instagram uttrycker de sin lycka för nyttillskottet.

Linn Hegdal, 28, är proffsdansaren som medverkat i TV4:s långkörare , som nu satts på paus, "Let's dance". Hegdal medverkade i tävlingsprogrammet i fem säsonger och vann två av dem. 2021 vann hon tillsammans med Filip Kaspersen Lamprecht, 26, och året därpå vann hon med Filip Dikmen, 27. 

Men efter vinsten 2022 meddelade Linn Hegdal tillsammans med sin danskollega tillika bästa vän Katja Luján Engelholm, 32, att de inte kommer medverka i tävlingen mer. Beskedet kom omkring ett år innan TV4 meddelade att hela programmet sätts på paus

Men Linn Hegdal och Katja Luján Engelholm verkar inte ha tappat kontakten för det. På sociala medier syns de frekvent ihop och har till synes fullt upp, bland annat med olika dansklasser de arrangerat tillsammans. 

Let's dance-profilen har fått barn

Tidigare i år gick Katja också ut med att hon väntade barn tillsammans med sin pojkvän Oscar Hallberg, 32, och i november kom beskedet att paret välkomnat en liten flicka till världen.

"Äntligen", skrev den nyblivna mamman i ett inlägg på Instagram.

Linn Hegdals glädje: "Absolut lyckligaste i mitt liv" 

Även Linn Hegdal har uppmärksammat den nyfödda bebisen. På sociala medier uttrycker hon sin lycka över nyttilskottet:

"Det absolut lyckligaste i mitt liv just nu!!!", skriver hon där.