Jesper Parnevik om mötet med Benjamin Ingrosso: "Katastrof"

Jesper Parnevik om mötet med Benjamin Ingrosso: "Katastrof"
Jesper och Mia Parnevik samt Benjamin Ingrosso syns alla i ett avsnitt av realityserien "Parneviks All in!". - Foto: STELLA PICTURES, STELLA Pictures/Ida Åkesson
Dela på Pinterest
När Mia och Jesper Parnevik tar hjälp av Benjamin Ingrosso går det inte riktigt som de tänkt. – Extrem katastrof, säger Jesper i "Morgonpasset i P3".

Aktuella med "Parneviks All in"

Mia och Jesper Parnevik är just nu aktuella med den nya realityserien "Parneviks All in". I serien kommer vi få följa paret göra saker och ting som står på sina "bucketlists". 

En av punkterna på Mia Parneviks bucketlist är att få sin man Jesper att bli bättre på att laga riktigt god mat – och det är där Benjamin Ingrosso kommer in. 

Benjamin Ingrosso. Foto: Jonas Ekströmer/TT.

 

Tar hjälp av Benjamin Ingrosso

När paret Parnevik gästar Sveriges Radio-programmet "Morgonpasset i P3" berättar de nämligen att de kallade in självaste artisten Benjamin Ingrosso för att få mer kunskap om mat. 

Och eftersom att Benjamin är minst sagt matintresserad passade det ju väldigt bra, men själva utförandet av Jesper ska inte ha gått lika bra, berättar han själv i radioprogrammet.

– Det vore kul om min man kunde lära sig att laga mat av någon som är så passionerad som Benjamin Ingrosso, säger Mia i radioprogrammet, varpå Jesper utbrister: 

– Vi träffade ju Benjamin. Katastrof var det. Extrem katastrof. 

– Jag måste bara säga, Benjamin är faktiskt gulligare och finare än han verkar vara på tv. Om det nu kan gå att få ihop så är han faktiskt fantastisk. Han då stackarn skulle lära mig att laga mat, och jag är oduglig på att laga mat, tillägger han. 

Hur det går för Mia, Jesper och Benjamin återstår helt enkelt att se när det nämnda avsnittet sänds. 

"Parneviks All in" har premiär den 25 november på Amazon Prime.