Skådespelaren Malte Gårdinger: Kända föräldrarna, bandet och julkalendern 2023

Skådespelaren Malte Gårdinger: Kända föräldrarna, bandet och julkalendern 2023
Här kan du läsa mer om Malte Gårdinger! - Foto: Anders Wiklund/TT
Dela på Pinterest
Malte Gårdinger är skådespelare som syns i allt från "Young Royals" till SVT:s julkalender. Men har han flickvän? Är han med i ett band och vad heter hans kända föräldrar? Det och mycket mer kan du ta reda på här!

De senaste åren har skådespelaren Malte Gårdinger medverkat i flertalet produktioner. Den serien han kanske blivit mest känd för är sin roll som August i Netflix-serien "Young Royals". Här kan du läsa mer om skådisen Malte Gårdinger!

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Malte Gårdinger: Ålder 

Malte Gårdinger är 23 juli 2000. Han fyllde alltså 23 år 2023. 

Längd – hur gammal är Malte Gårdinger? 

Undrar du hur lång Malte Gårdinger är? Då är du inte ensam. Faktum är att svaret på den frågan är oklar. Men det vet vi vet är att skådiskollegan Edvin Ryding är 1,8 m lång, och när han står bredvid Malte Gårdinger ser de faktiskt ut att vara lika lång.  

Edvin Ryding, regissör Rojda Sekersöz, Malte Gårdinger och Omar Rudberg på plats när Netflix presenterade serien "Young Royals" 2021. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Malte Gårdingers föräldrar: Mamma och pappa 

Pappa till Malte Gårdinger är programledaren Pontus Gårdinger, vars flickvän är Amelia Widell, syster till Amanda Schulman och Hannah Widell

Malte Gårdingers mamma är Karin Myrenberg Faber. Hon jobbar som produktionsdesigner och ligger bakom produktioner som "Konferensen", "Kärlek och anarki" och "Torpederna".

Malte Gårdinger och Pontus Gårdinger. Karin Myrenberg Faber med Malte. Foto: STELLA Pictures, Jari Kantola/STELLA PICTURES 

Har Malte Gårdinger flickvän? 

Många som söker på Malte Gårdinger undrar om han har flickvän eller ej. Det finns inga uppgifter om att Malte Gårdinger har flickvän. Så om han är singel eller inte låter vi helt enkelt vara osagt. 

Är Malte Gårdinger med i ett band? 

Malte Gårdinger är ena halvan i duon Gibbon & Nonni. Namnet Gibbon står Malte för och Nonni står Nonni Ardal för. 

Driver podcasten Regelboken

Tillsammans med ovan nämnda Nonni Ardal och Bob Mattsson driver han podcasten "Regelboken".

Podcastens första avsnitt släpptes i januari 2023.

Malte Gårdinger i julkalendern 2023

Malte Gårdinger är med i SVT:s julkalender 2023. Den heter "Trolltider – legenden om Bergatrollet" och Malte spelar karaktären Kotte

Malte Gårdinger som Kotte. Foto: Johan Paulin /SVT

Malte Gårdingers lön – hur mycket tjänar han? 

Enligt uppgifter från Skatteverket som Modette tagit del av hade Malte Gårdinger en fastställd förvärvsinkomst på omkring 290 000 kronor under 2022.