Peg Parnevik utslängd under inspelningen av Så mycket bättre – produktionens ord

Peg Parnevik utslängd under inspelningen av Så mycket bättre – produktionens ord
Peg Parnevik och Ellen Krauss är två av artisterna i "Så mycket bättre" 2023. - Foto: STELLA Pictures/Tommy Holl, Karl Melander/TT
Dela på Pinterest
Peg Parnevik är en av artisterna i årets "Så mycket bättre". I podcasten "Peg & Penny" berättar hon om en situation där hon var en av de som ombads lämna inspelningen av programmet.

Årets säsong av "Så mycket bättre" har blivit uppskattad och tittad på av många. Två av de medverkande artisterna som blivit extra uppskattade är Peg Parnevik och Ellen Krauss, som båda haft sina låttolkningar från programmet med på olika topplistor under en längre tid. Parnevik med låten "Bättre nu" och Krauss med låten "Inatt inatt". 

Peg Parnevik och Ellen Krauss. Foto: Skärmdump/Så mycket bättre/Tv4

Händelsen under inspelningen

Förutom i tv och på olika topplistor kan Peg Parnevik också höras i podcastversion, närmare bestämt i sin egen podcast "Peg & Penny". Där har hon under hösten släppt ett bonusavsnitt varje vecka där hon pratar om just "Så mycket bättre". 

I ett av bonusavsnitten berättar hon om sin och Ellen Krauss relation som skapades under inspelningen, och berättar då att de en gång blev utslängda av produktionen. 

Bad dem gå

I poddavsnittet beskriver Peg Parnevik en situation där produktionen tänkt filma ett samtal mellan artisterna Mapei och Pär Wiksten, men att de inte riktigt fick till det på grund av en viss fnittrig omgivning... 

— Alla började skratta så mycket att de bad oss gå så att de kunde filma en fråga. Jag tror det var en fråga mellan Mapei och Pär, berättar Parnevik. 

Från vänster: Omar Rudberg, Pär Wiksten, Mapei, Sanne Salomonsen, Staffan Hellstrand, Peg Parnevik och Ellen Krauss. Foto: Karl Melander/TT 

"Alla ut, alla ut!"

Exakt vad övriga artister ska ha skrattat åt låter Peg vara osagt, men en sak som är säker är att produktionen inte var helt nöjda med beteendet:

– De var så här "alla ut, alla ut!". För vi försökte få till det så många gånger men alla började skratta. 

Hon tillägger:

– Jag och Ellen, det är ganska många gånger som vi bara sitter och skrattar eller gråter. Vi var så synkade. 

Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures/Nisse Nilsson. 

LästipsSå tacklade Peg Parnevik sin ätstörning under Så mycket bättre-inspelningen: "Grät mycket"