Hon är tjejen Måns Zelmerlöw syns ihop med

Hon är tjejen Måns Zelmerlöw syns ihop med
Hon är tjejen Måns Zelmerlöw syns ihop med - Foto: Foto: Jari Kantola/Stella Pictures, Caisa Rasmussen / TT
Dela på Pinterest
Det händer en hel del i Måns Zelmerlöws liv just nu. Förutom sin pågående sommarturné har han också uttalat sig om att han har det kämpigt i relationen till Ciara Zelmerlöw.

Det har stormat en hel del kring Måns Zelmerlöw, 38, den senaste tiden. Han har själv uttryckt att det är skakigt mellan honom och hustrun Ciara Zelmerlöw, 37, just nu, och när det var dags för artisten att fylla år firade han sin födelsedag utan Ciara. 

Ciara och Måns Zelmerlöw. Foto: Jari Kantola/Stella Pictures 

Istället hängde han med sina söner, Albert och Ossian

Foto: Instagram/@manszelmerlow 


Någon offentlig grattishälsning i sociala medier från Ciara fick han inte, något han fått tidigare år. 

 

När det uppdagades att Ciara Zelmerlöw inte längre följer Måns Zelmerlöw på Instagram gick artisten ut i Aftonbladet och berättade att han och hustrun kämpar just nu. 

Sommarturné för Måns Zelmerlöw

Men förutom att hantera saker och ting på hemmaplan har Måns Zelmerlöw fullt upp med att förbereda sig för den turné, "Överallt men ingenstans", som drog igång den 8 juni. Måns var då i Falun, och härnäst väntar flera svenska städer – och en del europeiska länder. 


Måns Zelmerlöw. Foto: Naina Helén Jåma/TT 

I augusti åker han också till Polen, där han har hela fyra spelningar. Därefter väntar en spelning i Finland för artisten, och sedan åker han tillbaka till Sverige för att avsluta turnén på Mosebacketerrassen i Stockholm. 

Måns Zelmerlöw har till synes fullt upp de kommande månaderna, och vid sin sida under spelningarna i både Polen och Finland kommer han ha den 17-åriga stjärnan Ola Kedra

Ola Kedra. Foto: Pressbild/Dawid Ziemba/Mindproductions 

Ola Kedra är en polsk artist och låtskrivare som deltagit i flera tävlingar genom åren då hon startade sin karriär redan som 9-åring. Måns och Ola ligger på samma skivbolag, Warner Music, och nyligen slog de sina vackra sångröster ihop och har nu släppt en låt! 

"It’s out! The new version of ”Walk With Me - Chodź ze mną” with lovely Polish singer @olakedra_", skriver Måns Zelmerlöw om låtsläppet på Instagram. 

 

Låten, "Walk with me", släpptes för första gången 2019, i samband med släppet av Måns Zelmerlöws album "TIME". I originallåten sjunger den svenska artisten Dotter, men nu har Måns alltså en ny kvinnlig artist vid sin sida. 

Artisten Dotter. Foto: Claudio Bresciani/TT 

Lästips: 

Måns Zelmerlöw om otroheten – och orden om sin fru Ciara 

Ciara Zelmerlöw: Längd, ålder, barn och giftermålet med Måns Zelmerlöw