Efter Måns Zelmerlöws ord om relationen – Ciara syns ihop med exet igen

Efter Måns Zelmerlöws ord om relationen – Ciara syns ihop med exet igen
Ciara och Måns Zelmerlöw har två barn ihop. Hon har även en son med sitt ex, Frazer Brent. - Foto: Instagram/@ciarazelmerlow, Naina Helén Jåma/TT
Dela på Pinterest
Måns Zelmerlöw har varit gift med Ciara Zelmerlöw sedan 2019. Nyligen berättade Måns att parets relation inte var på topp. Läs mer här.

Nyligen visade det sig att Måns Zelmerlöw, 37, blivit avföljd av sin fru Ciara Zelmerlöw, 37, på sociala medier. Detta sågs som en markering för många och ett tecken på att något inte stod rätt till. 

Ciara och Måns Zelmerlöw. Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES 

I samband med detta började även uppgifter om ett sexköp florera – uppgifter som handlade om att en svensk popartist blivit gripen för sexköp. Detta ledde i sin tur till att falska rykten om att det skulle handla om Måns Zelmerlöw började spridas. 

De falska ryktena om Zelmerlöw tog han själv upp i en intervju med Aftonbadet

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, sa han till tidningen. 

Dementerade ryktet 

Måns Zelmerlöw dementerade ryktet men bekräftade samtidigt att det skett en förändring i relationen mellan honom och Ciara Zelmerlöw. 

– Det är svårt nog redan just nu så jag vädjar, snälla, låt inte en massa vilda rykten utan sanning om allt möjligt förstöra ännu mer, framför allt inte för våra barn. 

När den falska ryktesspridningen tog vid och när Måns yttrade sig om relationen befann han och Ciara sig på olika platser: Hon i England och han med deras två barn i Sverige. 

Men de senaste dagarna har barnen varit hemma i London igen, något Ciara postat om på Instagram. 

Hon ser även ut att umgås en del med sin ex-partner tillika sin äldsta sons pappa, Frazer Brent

På bild: Måns och Ciaras son Ossian tillsammans med Ciaras ex. Foto: Instagram/@ciarazelmerlow
På bild: Måns och Ciaras son Ossian, bild upplagd av Ciaras ex. Foto: Instagram/@ciarazelmerlow

 

Ciara Zelmerlöw har sonen Archie, 10, ihop med Frazer Brent. Med Måns Zelmerlöw har Ciara sönerna Albert, 6, och Ossian, snart två år. 

Sedan relationen mellan Måns och Ciara började uppmärksammas har inte bara Måns uttalat sig om den, utan nu även Ciara. Läs mer om det här.

Lästips: 

Hon är tjejen Måns Zelmerlöw syns ihop med

Allt vi vet om Ashton Wood: Ålder, jobb och relationen med Benjamin Ingrosso