Avslöjar Peg Parneviks ord om förlovningen: "Grät"

Avslöjar Peg Parneviks ord om förlovningen: "Grät"
Peg Parnevik och Sebastian De la Vega. - Foto: Stella Pictures , Patrik C Österberg/ STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Penny Parnevik avslöjar att Peg Parnevik blev minst sagt berörd under familjens förlovningsfest!

Parnevik har varit ett känt efternamn redan sedan Bosse Parnevik slog igenom i slutet av 1960-talet, då som imitatör på flera olika scener och i tv-program. Hans son, Jesper Parnevik, blev först känd, inte minst i sportvärlden, som golfproffs. 

Bosse Parnevik och Philippa Parnevik. Foto: Mickan Palmqvist/TT 

2016 drog TV3 igång realityserien "Parneviks" – ett tv-program som blev en stor succé. Genom realityserien blev även hans fru, Mia Parnevik samt deras fyra barn Peg, Penny, Philippa och Phoenix Parnevik

Programmet gick i fyra säsonger, och under de säsongerna fick tittarna följa med ovan nämnda medlemmar ur familjen Parneviks liv i Florida. 

Parneviks framgångsrika karriärer 

Sedan "Parneviks" lade ner 2018 har familjens karriärer fortsatt att blomstra. Barnen Peg, Penny, Philippa och Phoenix har idag alla sina egna karriärer. Peg gör stora framgångar som artist, Penny är idag en populär influencer och Philippa likaså. Phoenix är aktuell som skådespelare och sommaren 2024 får vi se honom i filmen om musikgruppen Gyllene tider. 


Peg Parnevik, Phoenix Parnevik, Philippa Parnevik, Mia Parnevik och Penny ParneviFoto: Christine Olsson/TT 


Influencern Maya Parnevik

Av de medlemmar i familjen Parnevik som inte syntes i realityserien "Parneviks" finns bland andra Maya Parnevik, som även hon arbetar som influencer. Hon är dotter till Jesper Parneviks ena syster Jessica Parnevik

Maya Parnevik driver ett Instagram-konto med över 40 000 följare, podcasten "After workout podcast" samt träningsverksamheten "D'cent training". 

Även om de inte syns i varandras sociala medie-flöden allt för ofta är kusinerna i familjen Parnevik mycket nära, och när det var dags för Maya Parnevik att ha förlovningsfest var Peg och Penny Parnevik några av de som var på plats. 

Maya Parnevik. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Förlovningen 

Det var i januari i år som Maya Parneviks numera fästman Robert Roles gick ner på knä. 

"Min blivande man är den SJUKASTE människan jag känner. Grundlurad. Förlovad. ÖVERLYCKLIG", skrev Maya Parnevik på Instagram strax efter förlovningen. 

 

"Så jävla otroligt" 

Även Penny Parnevik publicerade ett Instagram-inlägg om förlovningen: 

"GRATTIS @mayaparnevik & @robertroles !!! Allt du fixade för Maya hela helgen är så jävla otroligt…välkommen till familjen." 

"Finaste jag sett"

När Maya Parnevik gästar podcasten "Peg & Penny" pratar kusinerna Penny och Maya om det förlovningsfirandet och avslöjar då hur Peg, som inte är med i avsnittet, reagerade blev väldigt berörd under festen. 

– Peg grät på din förlovningsfest, berättar Penny Parnevik och fortsätter: 

– Hon grät och bara "jag har aldrig sett någon göra något så fint för en annan person". Hon bara "det är det finaste jag har sett". 

Peg Parneviks pojkvän 

Peg Parnevik är idag tillsammans med Sebastian de La Vega – en person hon tidigare beskrivit som "The one". Huruvida det blir en förlovning och ett giftermål i framtiden för Peg och hennes pojkvän, det återstår att se!