Sofia Ståhl om åldersskillnaden mellan henne och Tareq Taylor

Sofia Ståhl om åldersskillnaden mellan henne och Tareq Taylor
Sofia Ståhl och Tareq Taylor. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Det skiljer 19 år mellan Sofia Ståhl och och pojkvännen Tareq Taylor.

För snart två år sedan kom hälsoprofilen Sofia Ståhl, 35, och tv-kocken Tareq Taylor, 54, med beskedet att de är ett par. Sedan dess har Tareq flyttat till Stockholm, Sofia har sålt sin lägenhet i Hammarby sjöstad och paret har flyttat in i ett gemensamt hus i Nacka. 

Idag jobbar de dessutom ihop – de har bland annat föreläsningen och "Lämna disken, hångla istället" tillsammans. 

Sofia Ståhl och Tareq Taylor. Stella Pictures/Jari Kantola 

Sedan relationen avslöjades har uppmärksamheten och nyfikenheten på dem varit stor, och på Sofia Ståhls blogg dyker nyfikna frågor upp i kommentarsfältet. Bland annat en fråga som handlar om parets åldersskillnad, och som hon väljer att svara på i ett blogginlägg

"Klart vi är medvetna om att det skiljer 19 år mellan oss på pappret, men den märks inte mellan oss. Den gör sig inte påmind i vare sig vardag, attraktion, referensramar, värderingar eller annat. Gissar att det antagligen beror på att våra personligheter är så kompatibla, att vi är på samma plats i livet, vill åt samma håll, delar värderingar och fungerar rätt lika, men så är det ju med det mesta oavsett ålderskillnad eller ej.", skriver hon och tillägger sedan: 

"I vårt fall är det bara att damma av den gamla klyschan "åldern bara är en siffra" och ansluta sig till ledet. Min kille är 54, jag är 35 och den gemensamma känslan är att vi hittade hem i varandra." 

Lästips: Sofia Ståhl visar upp utseendeförändringen: "Känns så naturligt"