Peg Parnevik i chock över Jill Johnsons beteende: "Måste steppa upp"

Peg Parnevik i chock efter Jill Johnsons beteende: "Måste steppa upp"
Både Peg Parnevik och Jill Johnson har medverkat i "Så mycket bättre". - Foto: Tommy Holl/Stella Pictures, Stina Stjernkvist/TT
Dela på Pinterest
Peg Parnevik och Jill Johnson är två artister som medverkat i det populära programmet "Så mycket bättre", 2023 respektive 2016.

Peg Parnevik, 28, var med i TV4-programmet "Så mycket bättre" 2023. Det var då den 14:e säsongen som sändes av det populära programmet, och innan dess har en rad andra profilerade artister befunnit sig på Grå gåsen på Gotland där det spelas in. 

Bland de artister som medverkat i programmet finns bland andra Lasse Berghagen, Carola, Måns Zelmerlöw och Jill Johnson, och den sistnämnda gjorde en entré som gjort Peg Parnevik en aning förvånad. 

Magnus Carlson, Jill Johnson, Lisa Ekdahl, Danny Saucedo, Little Jinder och Tommy Nilsson medverkade i "Så mycket bättre" 2016. Foto: Karl Melander/TT 

Så kom Jill Johnson till "Så mycket bättre" 

Det är i en Tiktok-video från Elle, där Peg Parnevik får svara på frågor om "Så mycket bättre", som hon ombeds att svara på frågan om hur hon tror att Jill Johnson tog sig till Gotland inför inspelningen av säsongen som sändes 2016. 

"Hur anlände Jill Johnson 2016?", lyder frågan som Peg Parnevik svarar på i videon. 

– Hon är ändå en country girl. På häst kanske?, säger Peg. 

Bild på Jill Johnson efter att hon precis anlänt till Gotland för inspelningen av "Så mycket bättre". Karl Melander/TT 

Peg Parnevik i chock över Jill Johnsons agerande 

Det rätta svaret är att hon anlände till "Så mycket bättre"-inspelningen via ett privatplan. 

– Privatplan!? Jesus, okej. Gud, jag måste steppa upp, säger en mins sagt chockad Peg när hon får reda på Jill Johnsons val. 

Peg Parnevik. Foto: STELLA PICTURES/Jari Kantola