Filip Lamprecht öppnar upp om relationen till TV4-profilen

Filip Lamprecht öppnar upp om relationen till TV4-profilen
Filip Lamprecht är med i årets säsong av "Sveriges mästerkock VIP". - Foto: Jari Kantola/Stella Pictures, Skärmdump/TV4/Sveriges mästerkock VIP
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht har till synes skapat sig en mycket fin relation med TV4-profilen Marcus Noterius. Läs mer här!

Filip Lamprehcht, 27, har varit med i många tv-program de senaste åren. Han har varit med i "Fångarna på fortet", "Förrädarna", "Renées brygga", "Hela kändis-Sverige bakar" och "Let's dance". De två sistnämnda programmen har han till och med vunnit. 

2023 vann han "Hela kändis-Sverige bakar" tillsammans med sin lagkamrat Michel Tornéus

Filip Lamprecht och Michel Tornéus. Foto: Gabriel Liljevall / TV4 

Fann kärleken i programmet 

2021 vann han "Let's dance" tillsammans med Linn Hegdal. Men han vann inte bara tävlingen, utan fann också kärleken i programmet. Idag är han nämligen tillsammans med sin tidigare danspartner. 

De ska dock inte ha blivit tillsammans förrän 2023, och i januari 2024 publicerade Filip ett känslosamt inlägg på Instagram där han förklarade sin kärlek för flickvännen Linn

Linn Hegdal och Filip Lamprecht. Foto: Jonas Ekströmer/TT 


"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig", skrev han på Instagram då. 

 

I början av 2024 kom inte bara ett kärleksbesked från Filip Lamprecht, utan även beskedet om att under våren syns i tv-programmet "Sveriges mästerkock VIP". 

I programmet tävlar han mot kända profiler som Maria Montazami, Tone Sekelius och Magdalena Forsberg. Dominika Peczynski, Arvid Stark, Anders Ekborg och Marcus Noterius är även de deltagare i programmet. 

Foto: Press/TV4 

När det andra avsnittet sändes fick tittarna se den första deltagaren åka ut, och avskedet lämnade ingen oberörd. 

När det andra avsnittet sändes fick tittarna bland annat se Marcus Noterius, reporter på TV4, hamna i eliminering – en eliminering där deltagarna fick i uppdrag att laga en moule frites. 

Det var en nöjd och stolt Marcus Noterius som kom in och presenterade sin rätt. Men när han väl stod framför juryn blev han mycket känslosam. 

– När jag fick frågan om den här tävlingen, jag visste inte om mina kunskaper skulle räcka. Men jag har försökt suga åt mig hela tiden och fått ett helt annat intresse för mat, säger en tårögd Noterius i programmet. 

Känslosamma orden 

När det blivit dags för juryn att berätta vem som blir först att lämna tävlingen ropade de upp Marcus Noterius. 

– Du har verkligen lyckats beröra oss på den här korta tiden du varit med, säger jurymedlemmen Mischa Billing, varpå deltagaren Filip Lamprecht flikar in: 

– Oss allihopa, säger en märkbart berörd Lamprecht. 

Foto: Skärmdump/TV4/Sveriges mästerkock VIP 

Även på Instagram har Filip Lamprecht skrivit om TV4-profilen: 

"President över Marcus Noterius fanclub", har han skrivit där. 

Hur det går för Filip Lamprecht och de andra deltagarna i tävlingen återstår att se!