Filip Lamprechts besked efter kärleksavslöjandet med Linn Hegdal: "Så glad"

Filip Lamprechts besked efter kärleksavslöjandet med Linn Hegdal: "Så glad"
Filip Lamprecht och Linn Hegdal. - Foto: STELLA PICTURES, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Efter kärleksavslöjandet med Linn Hegdal avslöjar nu Filip Lamprecht sitt nästa livsprojekt

Nyligen avslöjade Filip Lamprecht, 26, att han funnit kärleken i Linn Hegdal, 28. Detta efter att de försökt hålla sin relation hemlig ett längre tag. Paret firade nämligen nyligen ett år som par, något Lamprecht skrev om på sociala medier: 

"1 år idag! Jag är störtkär, lycklig och utöver att hon spiller ganska ofta och nyser lite märkligt så är hon fan otrolig", skrev han i ett inlägg på Instagram då. 

Peg Parnevik om relationen mellan Filip Lamprecht och Linn Hegdal 

Efter kärleksavslöjandet uttalade sig Peg Parnevik, 28, som är Filip Lamprechts senaste ex, om den ovan nämnda relationen: 

– De är som gjorda för varandra, kul för dem, absolut inte min ensak, sa Peg Parnevik till Hänt på P3 Guld-galans röda matta. 

Filip Lamprecht och Linn Hegdal lärde känna varandra när de dansade tillsammans i "Let's dance" 2021. En tid efter tog det slut mellan Filip och Peg, enligt henne via sms. Du kan läsa mer om det här

Filip Lamprecht om nya steget: "Så glad" 

Relationen mellan Lamprecht och Hegdal verkar till synes rulla på, och nu avslöjar de att det pågår ett spännande projekt i parets liv. 

Linn Hegdal, som är bosatt på Södermalm i Stockholm, har sedan en tid tillbaka fått sällskap på ön i form av sin pojkvän Filip Lamprecht. 


Linn Hegdal och Filip Lamprecht verkar dock inte leva som sambor. Däremot hjälps de åt att fixa iordning Filips lägenhet, som enligt honom själv nu börjar kännas riktigt hemtrevlig: 

"Sakta men säkert börjar min lägenhet äntligen bli mitt hem!! En del grejer kvar av grovgörat men är SÅ GLAD att äntligen börja få ta in inredning i lägenheten", skriver han i ett inlägg på Instagram. 

I inlägget visar han också upp bilder på lägenheten, däribland bilder på köket:

 

Flickvännen tillika hjälpredan Linn Hegdal publicerade också nyligen ett klipp på sin pojkvän där hon berättar att de är på jakt efter en ny soffa. 

Foto: Instagram/@linnhegdal