Bianca Ingrosso delar avklädd bild på Benjamin

Bianca Ingrosso delar avklädd bild på Benjamin
Benjamin Ingrosso och Bianca Ingrosso. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Syskonen Bianca och Benjamin Ingrosso har till synes en riktigt bra relation. Läs mer här!

Benjamin och Bianca Ingrosso är mellanbarn i syskonskaran Wahlgren-Ingrosso. Det skiljer tre år mellan dem, och har varit nära en längre tid. Kanske är de idag tightare än någonsin! 

Benjamin och Bianca Ingrosso. Foto: Christine Olsson/TT 

Biancas fina ord om Benjamin 

Bianca Ingrosso har tidigare uttryckt sin stora kärlek för sin lillebror, och när hon gästade Youtube-serien "Söndagsångest" berättade hon om sin relation till Benjamin: 

– Jag tycker hans karisma är det snyggaste på honom. När han glittrar i ögonen, när han får vara sitt bästa jag och prata så kreativt. Det kan vara om vad som helst, en macka han har ätit eller någonting. Alltså jag dör för honom, sa Bianca då. 

Benjamin har till och med gjort en låt tillägnad Bianca, låten "Smile". "When you smile, I smile", sjunger han bland annat i låten. 

Bianca och Benjamin Ingrosso. Foto: Fredrik Sandberg/TT 

Satte ner foten 

Syskonkärleken flödar verkligen, men de har också tendensen att säga ifrån till varandra. När Bianca Ingrosso nyligen befann sig på semester i Mexico publicerade hon flertalet bikinibilder på Instagram, något Benjamin Ingrosso inte tyckte var särskilt bra. 

"Men kan du softa lite me bilder nu" och "Vi fattar att du är utomlands" , skrev han i sms till sin storasyster då. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso 

Delar avklädda bilden

Men Benjamin har själv delat med sig av en hel del avklädda bilder på Instagram på senaste, något hans syster Bianca snabbt tog fasta på. 

I ett bildspel som Benjamin publicerat på Instagram dyker nu en och annan avklädd bild upp, och en av bilderna, då han syns iklädd enbart underkläder, har Bianca själv lagt upp på sin Instagram. 

Foto: Instagram/@biancaingrossso,@benjaminingrosso 


LästipsEfter de ifrågasatta bilderna med Bianca Ingrosso – Benjamin talar ut om relationen