Bianca Ingrossos nya besked om bostadsköpet i Palma: "Förhoppningsvis..."

Bianca Ingrossos nya besked om bostadsköpet i Palma: "Förhoppningsvis..."
Bianca Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Dela på Pinterest
Efter fem år av renovering kan Bianca Ingrosso få flytta in i sin lägenhet i Palma – men hur länge kommer hon ha kvar den? Hon har nämligen uttryckt att hon vill sälja lägenheten och köpa hus på Ibiza.

Bianca Ingrosso, 28, en hel del tid i Spanien på somrarna de senaste åren. Både hennes mamma och pappa har bostäder där, och för fem år sedan köpte hon själv en lägenhet i det soliga landet. 

Nya orden om lägenheten i Palma 

Trots att det gått fem år sedan Bianca Ingrosso köpte lägenheten i Spanien, närmare bestämt i Palma, har hon ännu inte fått flytta in. Men i sommar hoppas hon på att äntligen få äntra dörrarna till sitt alldeles egna hem i Palma. 

"Förhoppningsvis är min lägenhet i Palma klar (herregud väntat i 5 år) så några veckor i Palma med pappa och sen hyra hus på Ibiza", skriver hon under en frågestund på Instagram. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso 

Bianca Ingrosso: Ska köpa hus på Ibiza 

Men kommer lägenheten i Palma bli en långvarig bostad för Bianca? I fjol uttryckte hon nämligen att hon har planer på att sälja bostaden så fort det blir dags för inflytt. 

– Jag kommer hundra procent sälja min lägenhet i Palma när den är klar, sa hon när hon gästade Alice Stenlöfs och Klara Elvgrens podd "Vad fan hände?". 

Istället för Palma blir det Ibiza, sa Bianca Ingrosso i podcasten då: 

– Den ska säljas och hus ska köpas på Ibiza. 

Hur det blir med Biancas bostäder i Spanien återstår att se! 

Lästips

Bianca Ingrossos Caia Cosmetics släpper Wake Me Up Cream