Zara Larssons pojkvän Lamin Holmén är sugen på barn: "Vill skynda på"

Zara Larssons pojkvän heter Lamin Holmén. - Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola. Skärmdump/SVT/Carina Bergfeldt
Dela på Pinterest
Zara Larsson pojkvän Lamin Holmén går i barntankar, men hur ligger det till för Zaras planer gällande familjeskapande? Det avslöjar hon när hon gästar Carina Bergfeldts talkshow.

Zara Larsson, 26, har haft flera uppmärksammade relationer genom åren. När hon slog igenom som tonåring var hon ihop med Hov1-artisten Ludwig Kronstrand, 26. Ex-paret hade en relation kantad av både med- och motgångar och hösten 2016 tog det slut mellan Zara och Ludwig. 

Var tillsammans med Ludwig Kronstrand 

Ludwig Kronstrand har i sin tidigare podcast berättat om sin relation med Zara Larsson och då bland annat talat ut om den uppgörelse de hade som handlade om att de skulle ha ett öppet förhållande. Du kan läsa mer om det här

Ludwig Kronstrand i vit t-shirt. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT 

Zara Larssons tidigare pojkvän Brian Whittaker 

Efter relationen med Ludwig Kronstrand började Zara Larsson träffa den brittiske modellen Brian Whittaker, 24. De var tillsammans i omkring två år. 

Brian Whittaker. Foto: STELLA Pictures/ddp 

Zara Larssons pojkvän Lamin Holmén 

Sedan några år tillbaka är Zara tillsammans med proffsdansaren Lamin Holmén, 31. Om du någon gång tittat på program som "Melodifestivalen", "Idol" eller "Allsång på Skansen" har du säkerligen sett honom skymta förbi. Han dyker nämligen upp som bakgrundsdansare i många av våra populära tv-program. 

Lamin Holmén i Melodifestivalen. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund 

Zara Larsson om barnplanerna pojkvännen 

När Zara Larsson gästar "Carina Bergfeldt" på SVT öppnar hon upp om sitt privatliv och berättar då om sin pojkvän Lamin och hur hon ser på att skapa familj med honom. Larsson avslöjar då att han är mer sugen på att skaffa barn i nuläget än vad hon är. 

– När det kommer till barn är det nog mer min kille som vill skynda på det, säger Zara Larsson i avsnittet.