Efter uppbrottet – Nicci Hernestig om livet som ensamstående mamma

Efter uppbrottet – Nicci Hernestig om livet som ensamstående mamma
Nicci Hernestig. - Foto: TV4/Cmore, Jakob Dahlström/TV4
Dela på Pinterest
Nicci Henestig, 24, blev nyligen mamma till en liten flicka.

I december kom tv-profilen Nicci Hernestig, 24, som medverkat i program som "Love Island", "Paradise" och "Förrädarna", med det glädjande beskedet att hon fått sitt första barn. 

"Med ett AKUT kejsarsnitt så har nu mitt ljus kommit ut till världen!! Blod, svett och tårar men den vackraste skapelsen jag någonsin sett!! MIN KÄRLEK TILL MIN DOTTER ÄR VILLKORSLÖS!", skrev hon på Instagram då. 

Nicci Hernestig. Foto: Jakob Dahlström/TV4 

Gjorde slut efter gravidavslöjandet 

Nicci Hernestig avslöjade graviditeten då hon var tillsammans med Andreas Deak, en 27-åring som precis som Nicci själv var med i TV4-programmet "Love Island" som sändes under våren 2023. 

Hernestig och Deak blev tillsammans efter att de var med i programmet, och några månader senare gick de ut med att de väntade barn ihop. En tid därefter kom beskedet att de gått skilda vägar

"Ibland så händer saker i livet som kanske inte alltid är som man själv hade tänkt sig, både på gott och ont.", skrev Nicci Hernestig om uppbrottet på sociala medier. 

Även Andreas Deak uttalade sig om det hela: 

"Livet blir inte alltid som man tänkt sig utan livet blir vad man gör det till. Livet just nu ger oss prövningar som vi behöver ta oss igenom. Det positiva är att vi ska få en dotter. Hur framtiden ser ut får tiden utvisa", skrev han i ett inlägg då. 

Andreas Deak. Foto: Pressbild/TV4 

Nicci Hernestig om mammalivet 

Nu har Nicci Hernestig varit mamma till dottern Chiara i omkring en månad, och till Aftonbladet berättar hon om hur hon upplevt den första tiden med bebis. 

– Jag hade nog förväntat mig att man skulle göra det här med sin partner. I och med att jag är själv så blir det att jag får betydligt mycket mer ansvar, jag tar alla nätter och allt sådant. Men jag skulle aldrig vilja byta ut det mot någonting annat, säger hon till tidningen

Ingen kontakt 

Hon berättar även att hon fått mycket stöd från sin familj, samt att hon och ex-pojkvännen inte haft någon kontakt sedan dottern föddes.