Filip Lamprechts ord om uppbrottet med Peg Parnevik

Peg Parnevik och Filip Lamprecht var tillsammans i omkring sex år. - Foto: STELLA Pictures/Ida Åkesson, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Filip Lamprecht är idag tv-profil och en riktigt populär person i sociala medier. Lamprecht har varit offentlig redan sedan barnsben, men det drog igång ordentligt när han medverkade i "Let's dance" – och gjorde slut med artisten Peg Parnevik i samma veva.

För några år sedan gjorde Peg Parnevik, 28, och Filip Lamprecht, 26, slut. Det hela skedde i samband med att Lamprecht medverkade i "Let's dance", och året var 2021. Tillsammans med sin danspartner Linn Hegdal, 28, lämnade han tävlingen med en vinst, men utan en partner. 

Linn Hegdal och Filip Lamprecht. Foto: Jari Kantola/STELLA PICTURES 

Filip Lamprecht om uppbrottet från Peg 

När Filip Lamprecht gästade podcasten "Två meter dumheter", som sociala medie-profilen Rosanna Charles, 34, och dansaren Emilio Araya, 28, ligger bakom, öppnade han upp om sin tidigare relation. 

I avsnittet frågar podduon Filip Lamprecht varför det tog slut mellan honom och Peg Parnevik samt om vem som gjorde slut, varpå han förklarar hur det ligger till. 

Den första frågan väljer han att inte svara på, men i sitt svar på den andra frågan berättar han att det var han själv som gjorde slut. 

– Jag tog det initiativet. Jag gjorde slut, säger Lamprecht i avsnittet. 

Orden om orsaken till att de gjorde slut 

Han berättar även att hans medverkan i "Let's dance" kan ha haft med uppbrottet att göra, men att det troligen skulle skett ändå. 

 – Jag tror absolut att det att jag var med i programmet avgjorde att det hände då. Men jag skulle också säga att det skulle hänt ändå. Man har liksom sina egna grejer och det var något som skulle komma hur som, men sen så var det bara att det satte oss i en position av att man bekräftade det man hade känt när man hade mycket tid ifrån varandra. 

Peg Parnevik om uppbrottet 

Även Peg har uttalat sig om uppbrottet, och då nämnt att det var Filip Lamprecht som gjorde slut – via sms. 

– Jag var inte med på det. Det kom från ingenstans. Jag tänkte inte att vi skulle göra slut. Jag tänkte ju att vi kommer vara tillsammans för alltid. Vi kommer förlova oss snart, han kommer fria i år, sa Peg Parnevik när hon gästade podcasten "Brottarbröder". 

– Men jag vet inte 100 procent vad som hände, för han gjorde slut med mig. Jag var inte ens i Sverige, jag var i USA. Han smsade mig, tillade hon. 

Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures 

Idag är Peg Parnevik tillsammans med Sebastian De la Vega, 38.