Kristin Kaspersens ord om familjelyckan: "Längtar"

Kristin Kaspersens ord om familjelyckan: "Längtar"
Kristin Kaspersen har två barn, Filip Lamprcht (på bild) och Leon Kaspersen Fahlén. - Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby, STELLA pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Programledaren Kristin Kaspersen, 54, har två barn och flertalet syskon. Nu berättar hon om familjelyckan!

Programledaren Kristin Kaspersen har två barn, sönerna Leon Kaspersen Fahlén och Filip Lamprecht. Utanför sin egen lilla familj har hon en stor sådan med både kända och okända profiler. Både hennes mamma Barbro "Lill-babs" Svensson och syster Malin Berghagen, vars pappa är Lasse Berghagen, är två personer vars namn är välkända för allmänheten. Kristin Kaspersen har ytterligare en syster, Monica Svensson, vars pappa heter Börje Landar

Kristin Kaspersens pappa är den tidigare fotbollsspelaren Kjell Kaspersen, och även han har ett välkänt namn, inte minst i Norge där han var aktiv inom sporten. 

Lill-Babs och Kjell Kaspersen gifter sig 1969. Foto: NTB/TT 

LästipsFilip Lamprecht nära att bryta med Kristin Kaspersen: "Fruktansvärt" 

Kristin Kaspersens okända lillebror 

Dessutom har Kristin en bror, en lillebror som precis som Kjell Kaspersen är bosatt i Norge. Han heter Joakim Kaspersen och delar pappa med Kristin. 

Att ha familjemedlemmar som bor i ett annat land än en själv är inte alltid lätt. Men att få träffa dem efter en lång tid ifrån varandra är däremot för många en ren fröjd, det är något som Kristin Kaspersen får vara med om då och då. 

 

Lyckan med brodern 

I en post på Instagram beskriver Kristin Kaspersen sin längtan och lycka över att hon äntligen ska få träffa sin bror och hans familj igen. 

"Idag kommer dom! Min lillebror Joakim, hans fru Jenny och dotter Hedvig från Oslo. Som jag längtar!", skriver hon till en bild där hennes brorsdotter syns vara påväg till Stockholm. 

Foto: Instagram/@kristinkaspersen 

Lästips: Filip Lamprecht visar upp kärlekslyckan med Linn Hegdal