Phillipe Cohens kärlekshyllning till flickvännen Rebecca: "Älskar henne mest"

Phillipe Cohens kärlekshyllning till flickvännen Rebecca: "Älskar henne mest"
Phillipe Cohen är tillsammans med en tjej vid namn Rebecca. - Foto: Instagram/@flippcohen, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Efter uppbrottet från Bianca Ingrosso hittade Phillipe Cohen kärleken på nytt, närmare bestämt i Rebecca Lindbergh Thor.

Phillipe Cohen är sedan några år tillbaka ett välkänt namn runt om i Sverige. I nästan tio år var han tillsammans med Bianca Ingrosso, vars familj och vardag började visas upp i tv 2016. 

Bianca och Phillipe var då ett par och de blev snabbt ett mycket uppmärksammat sådant. 

De gjorde slut och blev ihop flera gånger under sina år tillsammans, och en av de händelserna i relationen som blev extra uppmärksammad var den gång de gick igenom en abort. 

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Inte eniga om aborten 

Den för paret tuffa situationen filmades och visades senare upp i "Wahlgrens värld" och väckte stor uppståndelse, detta eftersom att Phillipe i programmet uttryckte att relationen inte var redo för barn. 

Vid tillfället uttryckte Bianca att hon inte riktigt höll med, då hon menade att ett gemensamt barn kanske var just vad deras relation behövde då: 

– Vi behöver någonting större som gör att dina och mina egoistiska åsikter är lite sekundärt, för det här är viktigare. Och det här barnet kanske gör att vi hittar den här grundtryggheten och att vi inte är sådär egoistiska utan finner något större och viktigare än bara oss. Vi kanske behöver den käftsmällen, för att vakna upp lite och sluta tjafsa om jävla avokados, sa Bianca i "Wahlgrens värld" då. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen. Foto: Stella Pictures 

Ställde ultimatum

Bianca genomförde senare aborten, men ställde då ett ultimatum till sin dåvarande pojkvän som innebar följande: 

– Jag ska vara gravid om ett år, om det är du och jag. Jag ska va en ung mamma, så är det bara. 

Det hela skedde 2020, och när programmet sändes senare samma år publicerade Bianca Ingrosso ett Instagram-inlägg där hon uttryckte att aborten ändå var ett gemensamt beslut samt att hon valde att ha med det i programmet för att hon ville hjälpa andra unga tjejer som eventuellt går igenom samma sak. 

 


Bianca och Phillipe gjorde slut 2022 

Sommaren 2022 meddelade Bianca Ingrosso att hon och Phillipe Cohen gjort slut. 

– Min kropp är trött. Mitt huvud är trött. Mitt hjärta är helt slut. Jag har ingen kreativitet, ingen inspiration. Jag har inte kärlek till någonting, sa hon i en video då. 

Men den tunga känslan vände till slut för Bianca, och senare i samma video uttryckte hon följande: 

– Jag har typ aldrig mått såhär bra. Det är helt fucking otroligt. 

Sedan dess har hon levt på som singel, men ett och annat romansrykte med en hockeyspelare har dykt upp sedan uppbrottet från Phillipe. 

Phillipe Cohen har ny flickvän 

Phillipe Cohen däremot, han har hittat kärleken på nytt i en tjej vid Rebecca Lindbergh Thor

Paret syns en hel del i varandras flöden på sociala medier, och när Phillipe nyligen fyllde 30 år – och flickvännen Rebecca bland annat överraskade honom med en resa till Rom – delade de med sig av en hel del bilder på Instagram. 

Dessutom överraskades han med ännu fler firanden när de kom hem till Stockholm. 

Fina orden om flickvännen Rebecca 

Paret bor nu tillsammans i en lägenhet på Östermalm, och där vankades det massvis med fest tillägnad den nyblivna 30-åringen – allt styrt av flickvännen Rebecca, något Phillipe till synes uppskattade. 

I en kärleksfull text och en bild på henne på Instagram uttrycker han sin glädje, lycka och kärlek: 

"Hon som styrde upp denna 30-årsvecka (!) och gav mig både en resa till Rom med henne ett par dagar och sen får komma hem och bli överraskad att fira med både familj och vänner i Stockholm. Hon är bäst och älskar henne mest!", skriver Phillipe. 

Foto: Instagram/@flippcohen