Penny Parnevik: Bröllopet med Douglas Murray, barnen och lyxiga uppväxten

Douglas Murray och Penny Parnevik har tre barn ihop. - Foto: Sören Andersson/TT, Peter Johansson / STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Här kan du läsa mer om influencern Penny Parnevik!

Penny Parnevik är den populära influencer och trebarnsmamman som är uppvuxen i den kända familjen Parnevik. Familjen blev känd för den stora massan när tv-programmet "Parneviks" började sändas 2015. Sedan dess har familjemedlemmarna ständigt varit i ropet – här kan du läsa mer om Penny Parnevik! 

Penny Parnevik: Ålder – hur gammal är hon? 

Penny Parnevik är född den 9 maj 1997. Hon fyller alltså 27 år 2024. 

Föräldrar och syskon 

Pennys mamma är Mia Parnevik. Hennes pappa heter Jesper Parnevik. Penny har tre syskon: Peg Parnevik, Philippa Parnevik och Phoenix Parnevik

Uppvuxen i Florida

Penny är uppvuxen med sin mamma, pappa och syskon i Florida, USA. Familjen var ofta på resande fot i och med Jesper Parneviks jobb som golfproffs. 

Penny Parnevik har tidigare uttryckt sig om sin uppväxt och har då uttryckt att det var lyxigt och att hon inte har behövt "tänka på pengar". Du kan läsa mer om det här

Var bor Penny Parnevik? 

Penny Parnevik bodde i USA fram till coronapandemin, då hon och familjen var på besök i Stockholm. De blev då fast i Sverige och har bott i en lägenhet i centrala Stockholm sedan dess. I Sverige har Pennys egna lilla familj gått från att ha bestått av Penny, Douglas och sonen Atticus som är född 2019, till att idag bestå av ytterligare två barn. 

Penny Parneviks make Douglas Murray 

Sedan 2022 är Penny Parnevik gift med Douglas Murray, 43. De idag äkta makarna har känt varandra sedan Penny var liten, detta eftersom att Douglas redan då var god vän med Mia och Jesper Parnevik. 

När Penny blivit äldre sa det plötsligt klick mellan henne och Douglas, och han tog då steget för att prata med Jesper och Mia om relationen.

– De var inte direkt chockade. Pappa var skitcool, han ropade på mig direkt och frågade om jag ville prata om det, sa Penny Parnevik när hon och Douglas Murray gästade talkshowen "Bianca" hösten 2022. 

Penny Parneviks barn 

2019 fick Penny Parnevik och Douglas Murray sitt första barn, sonen Atticus. 2021 föddes parets dotter Pebble och 2023 föddes parets tredje barn, Achilles

Pennys och Douglas bröllop 

I juni 2022 gifte sig Penny Parnevik och Douglas Murray. Bröllopet hölls vid Pennys farmors, Gertie Parnevik, farfars, Bosse Parnevik, herrgård utanför Stockholm. 

Driver podcast med Peg Parnevik 

2017 startade systrarna Penny och Peg Parnevik podcasten "Pillowtalk med Peg och Penny". 2021 valde de att lägga ner den populära podcasten, men strax därefter drog de igång sitt poddande igen, numera under poddnamnet "Peg & Penny". 

Youtube och Instagram 

Penny Parnevik är influencer och finns på både Youtube och Instagram. På Youtube hittar du henne här: @pennyparnevik8179 och på Instagram hittar du henne här: @pennyparnevik