Viktor Frisk: "Samir och Viktor", missbruket och åldersskillnaden med pojkvännen

Viktor Frisk: "Samir och Viktor", missbruket och åldersskillnaden med pojkvännen
Viktor Frisk har varit tillsammans med pojkvännen Andreas Grahn sedan 2021.
Dela på Pinterest
Här kan du läsa mer om Viktor Frisk!

Viktor Frisk: Ålder 

Viktor Frisk är född den 2 mars 1995. Han fyller alltså 29 år våren 2024. 

Föräldrar och syster 

Viktor Frisk är uppvuxen i Alberga i Eskilstuna. Där har han sin mamma, pappa och sin storasyster. 

Viktors mamma heter Anna Frisk, hans pappa heter Tommy Frisk. Viktors syster heter Matilda Frisk.


Viktor Frisks pojkvän 

Sedan 2021 är Viktor Frisk tillsammans med Andreas Grahn. Paret förlovade sig i april 2022. Förlovningen skedde på en lanseringsfest för Viktor Frisks smyckeskollektion, och det var Viktor som friade till Andreas. 


Andreas Grahn och Viktor Frisk. Foto: STELLA Pictures/Peter Grannby 

Viktor Frisk om åldersskillnaden med pojkvännen Andreas Grahn 

Andreas Grahn är född i april 1978 – det skiljer alltså 17 år mellan Viktor Frisk och Andreas Grahn.

Åldersskillnaden är något som Frisk tog upp redan i början av att relationen offentliggjordes. På Instagram publicerade Frisk då ett inlägg där han poängterar att "ålder bara är en siffra": 

"Att människor ens ifrågasätter åldersskillnaden är bara roligt. Ålder är bara en siffra och lika dålig som jag är på matematik var jag nog den dagen vi träffades. Skämt o sido. Självironi var nog en av de främsta grejerna att vi klickade så bra. Ni kommer få se mer av oss i framtiden, jag är lycklig. Jag är kär och jag mår väldigt bra!", skrev Viktor Frisk då.

 


Samir & Viktor 

2014 startade Viktor Frisk musikgruppen "Samir & Viktor" tillsammans med tv-profilen Samir Badran

Duon släppte sin första låt, "Success", 2014 och har sedan dess släppt flertalet låtar tillsammans, däribland "Saxofuckingfon", "Put your hands up för Sverige" och "Arbetslös". 

Samir Badran och Viktor Frisk har varit med i "Melodifestivalen" flera gånger. 2015 med låten "Groupie", 2017 med "Bada nakna" och 2018 med "Shuffla". 

Viktor Frisk och Samir Badran. Foto: Henrik Montgomery/TT 

"Samir & Viktor" i Melodifestivalen 2024 

När "Melodifestivalen" 2024 går av stapeln deltar även musikgruppen "Samir & Viktor", då med låten "Hela världen väntar". 

Viktor Frisk om sitt tidigare missbruk 

Viktor Frisk har tidigare varit öppen med att han lidit av missbruk. Kulmen var 2019, då han på festivalen Summerburst påträffades med ketamin och åkte fast för ringa narkotikabrott.

– Till alla där ute vill jag säga – hur kul det än är den där minuten så kan det kosta dig livet. Jag kommer få leva med mina men hela livet, sa han när han gästade "Nyhetsmorgon".

Efter att ha levt med ett hektiskt schema en längre tid fick Frisk svårt att varva ner, vilket fick som följd att han blev självdestruktiv och började missbruka och ta lustgas. Du kan läsa mer om det här

Viktor Frisk i dokumentär 

I dokumentären "Min ångest och jag" öppnar Viktord Frisk upp och berättar om sin bipolära sjukdom och hur han mått till följd av den. Diagnosen fick han efter en traumatisk upplevelse under en stökig period i livet. Här hittar du dokumentären

LästipsPeg Parneviks ord om nya pojkvännen Sebastian – avslöjar åldersskillnaden