Efter relationen med Benjamin Ingrosso – det gör Linnea Widmark idag

Efter relationen med Benjamin Ingrosso – det gör Linnea Widmark idag
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark. - Foto: Jonas Ekströmer/TT, STELLA Pictures/Jari Kantola
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark var tillsammans i omkring sex år. Idag har båda gått vidare på varsitt håll.

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark blev tillsammans i sina tidiga tonår och var sedan ett par i omkring sex år. När relationen tog slut 2019 reste Widmark till Costa Rica, något man kan höra om i Ingrossos låt "Costa Rica". 

"I want to go to Costa Rica, so I can bring back my Linnea", sjunger han i låten. 

Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso. Foto: Mikael Persson/STELLA PICTURES 

Linnea Widmark om destruktiva relationen 

Därefter inledde Linnea Widmark en ny relation, något hon var öppen med när hon gästade podcasten "Två meter dumheter". Förhållandet tog slut efter ett tag, och enligt henne själv var relationen destruktiv. 

– Extremt nedbrytande förhållande. Han var väldigt, väldigt svartsjuk och jag har aldrig varit med en svartsjuk person förut, säger Widmark i podcasten och fortsätta sedan beskriva relationen: 

– Ett tag in, jag slutade ju att göra allt som jag tyckte var kul, som jag mådde bra av. För att jag inte ville göra honom upprörd. Jag orkade inte ta den striden varenda gång. Jag slutade umgås med vänner, jag slutade prata med människor om det gjorde honom upprörd och jag slutade prata med människor av det andra könet. 

Idag lever Linnea Widmark som singel. Hon har även flyttat från Costa Rica och hem till Stockholm igen. 

 


Däremot är hon, av sociala medier att döma, på härliga semestrar i Costa Rica då och då. Exakt vad hon jobbar med är inte känt, men då och då gör hon samarbeten på sociala medier. 


Benjamin Ingrosso och Frøya Winther

Så småningom inledde även Benjamin Ingrosso en ny relation efter uppbrottet, närmare bestämt med den norska influencern Frøya Winther. Å andra sidan var han inte helt och hållet öppet med om de faktiskt var tillsammans eller ej. Däremot sågs de ihop på både bilder och videor som både de själva och personer ur familjen Wahlgren-Ingrosso publicerade i sociala medier. 

Frøya Winther och Benjamin Ingrosso hemma hos Pernilla Wahlgren. Foto: Instagram/@pernillawahlgren 
Frøya Winther och Benjamin Ingrosso fångade på bild, sittandes i en båt under en semester i Spanien med bland andra Bianca Ingrosso. Foto: Instagram/@biancaingrosso 

Benjamin Ingrosso syns i Frøya Winthers video från en sommarsemester i Pernilla Wahlgrens hus i Spanien.

Benjamin Ingrosso i Frøya Winthers Instagram-video från Pernilla Wahlgrens hus i Spanien. Foto: Instagram/@frejaswinther 

Frøya Winther var även med på Benjamin Ingrossos 25-årsresa till Paris, något som även det visades på Instagram. 

Frøya Winther på resa med Benjamins familj och vänner i Paris. Foto: Instagram/@benjaminingrosso 

Bianca Ingrossos ord om Frøya Winther

När den norska Elle-galan som gick av stapeln under hösten 2022 avslöjade dessutom Bianca Ingrosso, som precis som Frøya medverkade på galan, att Frøya skapat en riktigt fin relation med familjen Wahlgren-Ingrosso

– Hon är ju en av världens vackraste tjejer och alla vi i familjen älskar henne, sa Bianca under en röda mattan-intervju med den norska tidningen VG och fortsatte:

– Hon är världens härligaste och mjukaste tjej. Hon funkar så bra med mamma, med mig, med allihop och alla Benjamins vänner.

Frøya Winthers nya pojkvän

Men sedan förra året har de inte synts till i varandras flöden, och nyligen kom också beskedet att Frøya Winther hittat kärleken på nytt. Hon har idag en ny pojkvän som är bosatt i Stockholm. Frøya Winther bor med sin dotter, Olivia, i Oslo.

I början av 2024 visade Frøya Winther upp sin nya kärlek. Foto: Instagram/@frejaswinther 

Lästips: Benjamin Ingrossos stöd till Frøya Winther efter pojkvänsbeskedet