"Farmen"-profilen död – blev 68 år

Qristina Ribohn var med i "Farmen" 2001.
Qristina Ribohn var med i "Farmen" 2001. - Foto: Peter Lydén/TT, Fredrik Persson/TT
Dela på Pinterest
Hon blev känd för sin frispråkighet och blev "Farmen"-Qristina med svenska folket. Qristina Ribohn avled i Karlshamn den 7 februari, 68 år gammal, skriver Sydöstran.

Qristina Ribohn blev rikskändis när hon medverkade i "Farmen" på TV4 2001. Hon var därefter med i en rad andra realityprogram, som "Fångarna på fortet", "Baren", "Club Goa" och "Realitystjärnorna på godset".

Utanför dokusåpa-livet var Qristina Ribohn bland annat verksam som sjöman, drogterapeut och politiker.

I "Farmen" blev hon känd för sin frispråkighet och sina starka åsikter. I en intervju i Hänt i fjol berättade hon att hon aldrig hade medverkat i programmet om hon hade insett hur mycket plats det sociala spelet tog.

– Hade jag vetat att det var ett socialt spel så spelar det ingen roll vad de sagt, jag hade inte ställt upp. Aldrig i livet att jag hade gjort det. Jag håller inte på med spel. Jag trodde att vi skulle sköta en gård, och det hade jag ju inga problem med, sade hon då.

"Vi har idag nåtts av den tragiska nyheten att Qristina Ribohn har lämnat oss, 68 år gammal. Våra tankar går till Qristinas familj och vänner.", skriver Farmens officiella Instagram-konto i ett inlägg. 

Qristina Ribohn blev 68 år gammal.