Bianca Ingrossos nya glädjebesked om Wahlgrens värld: "Hela tiden"

Bianca Ingrosso och Pernilla Wahlgren. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
För några år sedan bestämde sig Bianca Ingrosso för att inte vara ett stående inslag i "Wahlgrens värld". Nu berättar hon att det kan bli mer av henne i den populära realityserien framöver.

För ett par år sedan beslutade sig Bianca Ingrosso, 29, för att hoppa av "Wahlgrens värld", detta efter att hon varit med i programmet i tio säsonger. När den tionde säsongen nått sitt slut författade hon ett känslosamt inlägg på Instagram där hon berättade om sitt beslut att inte längre medverka i realityserien: 

"Vi har filmat i snitt 4 dagar i veckan året runt senaste 6 åren och har skrattat, gråtit och bråkar framför kameran. Ibland har det inte alls varit lätt men just ni mitt team har fått mig så otroligt bekväm och funnits där hela tiden som det mest enorma stöd.
Wahlgrens Värld betyder allt för mig, ALLT! Men allt vackert har sitt slut och det är idag jag med tårar som rinner tackar er för alla dessa år ni har följt mig och lyft mig till den jag är idag."

Sedan dess har hon synts i den egna talkshowen "Bianca", som nu sänts i hela tre säsonger. Det har sedan uppbrottet från "Wahlgrens värld" även släppts en dokumentärserie om Bianca Ingrosso, även den har sänts på Discovery+, precis som realityserien och talkshowen. 

Nya beskedet om "Wahlgrens värld" 

Men faktum är att hon faktiskt har dykt upp ett fåtal gånger i "Wahlgrens värld". Men kan det bli mer av den varan framöver? Under en frågestund på Instagram berättar Ingrosso att hon lär dyka upp lite "hela tiden", något som till synes glädjer följarna: 

"Umgås med mamma idag och då är teamet med så jag ploppar absolut upp då och då hela tiden.", skriver Bianca Ingrosso på Instagram. 

Foto: Instagram/@biancaingrosso 


LästipsPernilla Wahlgren säger ifrån efter hatet mot Bianca: "Äldre bittra kvinnor"