Pernilla Wahlgren avslöjar relationen mellan Bianca Ingrosso och Samir Badran

Pernilla Wahlgren avslöjar relationen mellan Bianca Ingrosso och Samir Badran
Bianca Ingrosso bikinibilder från Mexico har skapat starka reatktioner på sociala medier. - Foto: STELLA Pictures, Stina Stjernkvist/TT
Dela på Pinterest
I podcasten "Wahlgren & Wistam" berättar Pernilla Wahlgren om Bianca Ingrossos och Samir Badrans fina relation.

Nyligen uppmärksammades Bianca Ingrosso, 29, för att ha publicerat bilder och videor på sig själv, iklädd enbart bikini, i sociala medier. 

I en av de videor som uppmärksammats syns Bianca göra iordning en frukttallrik. 

"Haha! Här gör vi ALLT för att visa rumpan böjer böjer rumpen i vädret" och "Måste man vara halvnaken för att fixa middag", lyder några av de kommentarer som skrevs under videon.

"Samma hatstorm om och om igen" 

Kritiken var till synes väntad av Ingrosso. Som svar till kritikerna gjorde Bianca ett nytt inlägg på Instagram där hon visade upp sig själv i bikini ytterligare en gång: 

"Åka utomlands och bära bikini = samma hatstorm om och om igen. Men jag har det bra om ni undrar", skrev Bianca Ingrosso i inlägget. 

Du kan läsa mer om det här. 

Samir Badrans stöd till Bianca efter kritiken

Efter kritikstormen inkom också flera stöttande kommentarer. En av de som tog ton och stod upp för Bianca är Samir Badran

– Jag tycker om henne som fan. Hon får utstå så jävla mycket hat, det är så vidrigt, sa han till Expressen då. 

Pernilla Wahlgren om relationen mellan Samir Badran och Bianca Ingrosso 

Samir är, tillsammans med Viktor Frisk, aktuell i "Melodifestivalen" som en av de tävlande i deltävling ett som nyligen gick av stapeln. Detta uppmärksammades i ett avsnitt av Bianca Ingrossos mammas podcast, "Wahlgren & Wistam", som Pernilla Wahlgren driver tillsammans med Sofia Wistam

I avsnittet berättar hon bland annat att Bianca och Samir har en mycket fin relation. 

– Jag vet Samir framför allt, jag vet att Bianca talade så gott om honom när de gjorde "Talang" tillsammans. Att han var den snällaste människan hon någonsin mött, säger hon och tillägger: 

– Han var ju, som jag sa i förra podden, en av de som gick ut och stöttade henne när hon fick hatkommentarer.

Viktor Frisk och Samir Badran. Foto: Henrik Montgomery / TT 

"Äldre bittra kvinnor som hatar"

Även Pernilla Wahlgren uppmärksammade det faktum att Bianca fick kritik för att ha lagt upp bilder och videor på sig själv i bikini. 

– Det är ju äldre bittra kvinnor som hatar. Unga kvinnor hatar sällan på andra unga tjejer, utan det är äldre kvinnor, sa Wahlgren i podcasten då. Du kan läsa mer om det här.

LästipsBenjamin Ingrossos nya lägenhet – se bilderna här