Astrid S: Pojkvän, familj och det hon heter egentligen

Läs mer om artisten Astrid S här. - Foto: Berit Roald/NTB ,Heiko Junge/NTB
Dela på Pinterest
Här kan du läsa mer om det norska stjärnskottet Astrid S, hennes familj, låtar, om hon har pojkvän eller ej och vad hon heter egentligen.

Astrid S: Ålder 

Astrid S, vars riktiga namn är Astrid Smeplass, föddes den 29 oktober 1996 i Rennebu, Norge. Det gör henne till 28 år gammal 2024.

Har Astrid S pojkvän? 

Om Astrid S har pojkvän eller ej idag är oklart. Däremot har hon tidigare haft en relation, vars uppbrott hon berättat om i Aftonbladet. Det faktum att hon gjorde slut med sin pojkvän fick henne att till släppa sitt debutalbum, "Leave it beautiful".

– För första gången i livet har jag gått igenom en period som varit väldigt krävande och svår. Det var viktigt för mig att få med alla nyanser av ett uppbrott. Jag tänker att de som lyssnar ska kunna hitta låtar som stämmer överens med var de är just nu, sa hon till tidningen då.

Astrid S familj 

Astrid S är dotter till Trond Smeplass och Ingrid Koksvik. Astrid har även brodern Eirik. I en intervju med Dagsavisen svarade hon på frågan vem hon helst skulle fastna i en hiss med: 

– Min storebror, Eirik!!! Jag saknar honom så mycket och vi får alldeles för lite tid tillsammans.

Astrid S låtar

Astrid började sin karriär i musikbranschen genom att delta i den norska versionen av "Pop Idol" år 2013. Sen dess har Astrid S har släppt ett flertal låtar och EP:s. Några av hennes mest kända låtar inkluderar "2AM", "Hurts So Good", "Breathe" och "Emotion".

Hon har även gjort samarbeten med artister som Shawn Mendes och Matoma. Hennes debut-EP "Astrid S" släpptes 2016 och innehöll bland annat låtarna "Paper Thin" och "Jump".

Astrid S i "Skam"

Astrid S medverkade i den populära norska TV-serien "Skam". Astrid syns under fjärde säsongen, då när hon framförde en cover av Cezinando's "Vi er perfekt men verden er ikke det" som en del av seriens soundtrack.

Foto: Fredrik Hagen/NTB

Astrid S på Instagram

Astrid S är aktiv på Instagram under användarnamnet @astridsofficial.