Ex-frun Janni Delér öppnar upp om relationen till Jon Olsson

Ex-frun Janni Delér öppnar upp om relationen till Jon Olsson
Janni Delér och Jon Olsson. - Foto: Instagram/@jannid, Stella Pictures
Dela på Pinterest
För omkring två år sedan gick Jon Olsson och Janni Delér skilda vägar. Men hur ser deras relation ut idag?

2022 kom beskedet att det populära Youtube-paret Jon Olsson, 41, och Janni Delér, 33, valt att gå skilda vägar. Efter skilsmässobeskedet berättade de ytterligare en nyhet, nämligen att de hade bestämt sig för att flytta hem till Sverige. 

Efter att ha bott utomlands i många år, och då varit bosatta i både Marbella, Monaco och Cypern, var det alltså dags för Jon, Janni och deras två barn, Leon och Leia, att flytta hem. 

"Tror inte att någon av oss såg det här komma, men ju längre vi varit föräldrar desto mer har vi insett värdet av det vi själva upplevde som barn och att vara nära våra nära och kära.", skrev de i ett gemensamt inlägg på Instagram då. 


Huset i Nacka 

Under sin första tid i Sverige bodde de i sitt gemensamma hus i Nacka, ett hus de köpte 2021. Efter en tid valde Janni att hitta ett eget ställe där hon och barnen kunde bo. Huset, som Janni hyr, ligger ett stenkast från det som numera är Jons hus. 

Det har nu gått snart två sedan Jon Olsson och Janni Delér gick skilda vägar, men hur ser relationen mellan dem ut idag? 

Janni Delér om relationen med Jon Olsson 

Under en frågestund på Instagram berättar Delér om den goda relation de har efter skilsmässan: 

"Den är bra, kan inte drömma om en bättre relation med en medförälder. Jag är så glad att vi båda vill det bästa för våra barn och hjälper varandra, vi kan umgås allihopa vilket jag tycker är fantastiskt för barnen och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt.", skriver hon och tillägger: 

"Så vår relation är jättebra, vi båda vill det bästa för varandra!" 

Foto: Instagram/@jannid 

Jon Olsson om uppbrottet med Janni Delér 

När Jon Olsson gästade TV4-programmet "Renées brygga" nyligen öppnade han upp om varför de gick skilda vägar: 

– Vi reste ju jättemycket, båda jobbade med samma sak och kunde resa jorden runt. Sen växte vi upp och insåg att vi är nog kanske lite för olika för att det här ska funka smidigt. Vi insåg att det är nog bättre att vi är två lyckliga föräldrar som inte är ihop men som ändå har en bra relation, berättade Olsson i programmet. 

Jon Olssons nya flickvän 

Jon Olssons nya flickvän, Annette Haga. Foto: Stella Pictures 

Idag har Jon Olsson en ny partner. Jons nya flickvän heter Annette Haga, har själv två barn och bor i Norge. Du kan läsa mer om henne här!