Jon Olsson: Flickvän, ex-frun Janni Delér och huset i Nacka

Här kan du läsa mer om Jon Olsson! - Foto: Instagram/@jannid, Pontus Lundahl / SCANPIX / TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Här kan du läsa mer om Jon Olsson!

Här kan du läsa mer om proffsskidåkaren, influencern och tvåbarnspappan Jon Olsson

Jon Olsson: Ålder 

Jon Olsson är född den 17 augusti 1982. Han fyller alltså 42 år 2024. 

Jon Olssons karriär på skidor 

1999, när Jon Olsson var 17 år, vann han junior-SM i slalom. Sedan dess har Olsson gjort karriär inom friåkning där han vunnit flertalet medaljer. Han har själv även anordnat stora skidtävlingar i Åre: Jon Olsson Super Session och Jon Olsson Invitational. 

Jon Olsson växte upp i Mora 

Jon Olsson har, tillsammans med sin bror Hans Olsson, växt upp i Mora tillsammans med föräldrarna Anders och Monika. Även Hans Olsson är skidåkare, närmare bestämt en framgångsrik alpin skidåkare. 

Hans Olsson. Foto: STELLA Pictures/ddp 

Jon Olssons tidigare fru Janni Delér 

Mellan åren 2018 och 2022 var Jon Olsson gift med Janni Delér. Jon och Janni var tillsammans i många år innan giftermålet, och levde ihop i både Monaco, Marbella och Cypern. När de var tillsammans drog deras sociala medier igång och tillsammans var hade de miljontals fans som uppskattade att följa parets vardag, både på Jons sociala medier och på Jannis. De verkade både på Instagram och Youtube, och när paret en dag under 2022 meddelade att de valt att gå skilda vägar skapades stor förtvivlan hos många följare. 

Ex-parets olika kommentarsfält fylldes med åsikter, men också med kommentarer från följare som inte kunde tro att det var sant, och att de skulle hitta tillbaka till varandra. 

 


Idag har båda parter gått vidare, men har fortfarande två saker som håller de samman: barnen Leon och Leia

Jon Olssons två barn 

I november 2019 fick Jon och Janni sitt första barn, sonen Leon. Året därpå kom beskedet att det dåvarande paret väntade sitt andra barn. Våren 2021 föddes dottern Leia. Ex-paret har idag delad vårdad om barnen. 

 


Jon Olssons hus i Nacka 

När Jon Olsson och Janni Delér fortfarande var gifta köpte de ett hus i Nacka. Planen var att renovera huset för att sedan bo där tillsammans med barnen, men när de 2022 valde att bryta upp valde de att låta en av dem bo kvar i huset. Till en början bodde de dock kvar i huset båda två, tills en av dem hittat ett eget boende. Jon köpte sedan ut Janni och idag bor enbart han och barnen i huset i Nacka. 

Du kan spana in bilder på huset här.

Janni hyr just nu ett hus i närheten, men letar febrilt efter ett eget hus att köpa till sig och barnen. 

Jon Olssons flickvän Annette Haga 

I september 2023 gick Jon Olsson ut med att han hittat kärleken på nytt efter skilsmässan från Janni Delér. Jons nya flickvän heter Annette Haga och är från Norge. 

 

Där är hon även bosatt tillsammans med sina två barn. Jon och Annette har känt till varandra ett bra tag, men en riktig dejt blev det först när Jon tog första steget och frågade om en dejt. I en Youtube-video har Jon berättat om hur det gick till: 

– Jag frågade henne om hon ville komma på en dejt i Stockholm, säger Jon Olsson i videon men blir då avbruten av Annette som inte håller med honom. Hon menar istället att deras första konversation startade genom att Jon frågade henen om några dejtingtips. Du kan läsa mer om det här

Du kan läsa mer om Annette Haga här! 


Annette Haga. Foto: Stella Pictures 


Janni Delér om Jon Olssons nya flickvän 

I podcasten "Two of a kind", som Janni Delér driver med sin syster Michaela Delér, har Janni berättat att hon känt Annette Haga en längre tid. 

– Vi har ju känt varandra i flera år. Vi var ju på en resa till Sydafrika i en vecka för fler år sedan. Vi har gjort några plåtningar tillsammans, så jag vet ju vem hon är. 

Janni har även berättat att hon är glad att Jon träffat en bra tjej, samt att hon är tacksam över att Annette också har barn

Jon Olssons bolag 

Tillsammans med sin ex-fru Janni Delér startade Jon Olsson upp modevarumärket C'est normal. Bolaget säljer kläder för både kvinnor, män och barn. 

Han driver även bolagen JO Unlimited Holding AB och JO Unlimited AB. Det finns däremot inga offentliga bokslut att ta del av.