Zara Larssons miljonbolag – avslöjar vad som är det bästa med att vara rik

Zara Larsson. - Foto: Kin Cheung/AP/TT, Stella Pictures
Dela på Pinterest
Det går riktigt bra för Zara Larsson som är en uppskattad artist världen över. I podcasten "Högt i tak" berättar hon vad som är det bästa med att vara rik och känd, enligt henne.

Artisten Zara Larsson, 26, har varit i rampljuset sedan 2008 då hon vann tävlingsprogrammet "Talang". Hon fick sitt stora genombrott 2015 då dunderhiten "Lush life" släpptes och sedan dess har hon turnerat med sina låtar runt om i världen. 

Zara Larsson 2015. Foto: Janerik Henriksson/TT  

Så mycket shoppar hon för i månaden 

Att Zara Larssons karriär går som tåget är det ingen tvekan om, och då hennes plånbok lär följa samma uppåtgående kurva som hennes karriär finns det heller inget tvivel om att artisten har det gott ställt. 

Zara har tidigare avslöjat hur mycket hon shoppar för i månaden, och då berättat att summan ofta landar på omkring 150 000 kronor. 

LästipsZara Larsson om husköpet: "Fantastiskt" 

Zara Larssons miljonbolag 

Artistens bolag HAZA AB omsatte hela 36 641 000 kronor under 2022, detta enligt uppgifter från Allabolag. Året innan låg omsättningen på 29 051 000 kronor. Det går helt enkelt INTE dåligt för Zara Larsson. 

Zara Larsson. Foto: Stella Pictures 

Det är det bästa med att vara rik – enligt Zara Larsson 

Men hur går artistens tankar kring att vara så pass framgångsrik som hon är idag? När Zara Larsson gästar podcasten "Högt i tak" berättar hon vad som enligt henne är det bästa med att vara rik och känd. 

– Det bästa med att vara känd och rik, det är att det är ett extremt privilegium. Man får åka nice var man än ska, man får uppleva grejer som kanske inte någon annan hade fått uppleva, säger Larsson i podcasten. 

Hon poängterar dock att hon föredrar att uppleva saker och ting med sina nära och kära, annars kan det kvitta: 

– Om man gör det och inte kan dela med sig av det tillsammans med andra som man älskar, då är det lite så här "jaha".