Efter hårda orden om Lovisa Worge – Bianca Ingrosso ger svar på tal: "Kan bli så sårad"

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. - Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge startade sin relation som arbetskollegor. Idag är de bästa vänner, men jobbar fortfarande ihop och är framgångsrika influencers båda två.

Influencern och superentreprenören Bianca Ingrosso är ständigt i ropet. Sedan realityserien "Wahlgrens värld" blev en favorit hos många har hon slagit igenom med dunder och brak i flera olika branscher. 

Hon är Sveriges största influencer och har 1,3 miljoner följare på Instagram. Tillsammans med sin agent Vanessa Lindblad driver hon även klädmärket Avóra samt driver det populära sminkvarumärket Caia Cosmetics som omsätter fler hundra miljoner varje år.  

Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad. Foto: Christine Olsson/TT 

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso 

Ingrosso driver även smyckesmärket Ani Jewels. Det gör hon tillsammans med Lucas Feola och Lovisa Worge

Lucas Feola var tidigare assistent till influencern Alice Stenlöf. Lovisa Worge var tidigare assistent till Bianca och har även varit delaktig i Caia. 

Idag är Lovisa Worge och Bianca Ingrosso inte bara kollegor, utan även bästa vänner. 

Driver framgångsrikt bolag 

Lovisa driver idag, utöver Ani Jewels, även sitt eget bolag där hon är verksam inom influencerbranschen. Hennes bolag Lovisa Worge AB omsatte 2 551 000 kronor 2023. Tillgångarna låg på 2 979 000 kronor.

Men att Lovisas framgång blivit så stor sedan hon började synas med Bianca är enligt Bianca själv något som stör många, det berättar hon i Youtube-serien "Söndagsångest", som drivs av Malin Norlander

Lovisa Worge och Bianca Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Blivit ovänner på grund av Bianca 

I Youtube-avsnittet berättar Bianca att det är en del människor som umgås med henne som gör det av fel anledningar och att de beter sig annorlunda när de är med henne till följd av det stora kändisskap hon har. Hon avslöjar även att det är några som blivit ovänner på grund av henne: 

– Deras fulaste sidor kommer fram för att de har en osund besatthet av min uppmärksamhet, vilket låter ganska vidrigt för mig själv att säga för jag är ganska naiv annars med vänner. Du kan läsa mer om vad Bianca tycker om vännernas beteende här. 

Orden om Lovisa Worge: "Kan bli så sårad"

Men ovan nämnda beteende ska inte gälla Lovisa Worge. I "Söndagsångest" förklarar Bianca att många tror att Lovisa utnyttjat henne för att själv bli känd och framgångsrik, vilket gör Bianca ledsen: 

– Jag kan bli så sårad när folk pratar om Lovisa på det här sättet. Att hon utnyttjat mig och ridit på min våg. Lovisa är en av de få som är den mest äkta jag upplevt i hela mitt liv. Hon är bara en smart tjej och entreprenör som upptäckt sina talanger via mig, säger Bianca i avsnittet och fortsätter: 

– Så tycker jag att det är i den här branschen generellt, att de som det pratas mest positivt om i poddar eller i media och sånt, det är ofta de som är assholes i verkligheten. De som får mest skit är de som är de absolut finaste människorna vi har i vår bransch.