Benjamin Ingrossos nya barnbesked: "Vill kunna finnas där"

benjamin ingrosso barn
Benjamin Ingrosso. - Foto: Sarah Tsang/Avalon/Stella Pictures, Claudio Bresciani/TT
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso har fullt upp med sin pågående och blomstrande musikkarriär, något som sätter käppar i hjulet för andra saker i privatlivet.

Artisten Benjamin Ingrosso, 26, har varit singel sedan omkring ett år tillbaka. Han slutade då träffa den norska influencern Frøya Winther, 31, och gav sig då ut på sin första sommarturné i Sverige. 

Idag har Frøya Winther hittat kärleken på nytt, det meddelade hon på Instagram i januari 2024

Benjamin Ingrosso. Foto: Nisse Nilsson/Stella Pictures 

Fullt upp för Benjamin Ingrosso

Benjamin Ingrosso kilar dock stadigt som singel. Så kärlekslivet verkar vila för artisten, men artistkarriären gör dock det motsatta. 

Hösten 2023 – efter att sommarturnén "Allt det vackra" gått i mål – släppte han sin första bok. Boken heter även den "Allt det vackra". Boken innehåller Benjamins egen dagbok innehållande unika bilder från hans första turnésommar. 

Europaturné 

Våren 2024 gav han sig ut på ytterligare en turné, men den här gången höll han sig inte bara i Sverige. 

På olika platser i Europa har Benjamin Ingrosso tagit publiken med storm – han gör helt enkelt succé även på bortaplan. 

Benjamin Ingrosso i London. Foto: STELLA Pictures/Avalon 

Sverigeturnén 2024 

När sommaren 2024 drar igång drar även Benjamins andra Sverigeturné igång och i början av 2024 flyttade han även in i sin nya lägenhet i centrala Stockholm. 

Miljonsuccé för Benjamin Ingrosso 

Det råder inga tvivel om att det går riktigt bra för artisten, vilket speglas i hans inkomst och framgångsrika bolag. Du kan läsa mer om det här! 

Benjamin Ingrosso. Foto: Christine Olsson / TT 

Inte tid med annat 

Benjamin Ingrosso har till synes fullt upp i och med sin framgångsrika karriär, något han i en intervju med Allas berättar inte bara sätter stopp för det tidigare nämnda kärlekslivet, utan även för hans föräldraskap. 

Han förklarar att Oliver Ingrossos son, som föddes i september 2023, gav honom en påminnelse om vad som är viktigt i livet, och berättar att han själv längtar efter barn. 

Familjen Wahlgren-Ingrosso. Foto: Stella Pictures 

Vill kunna finnas där 

Men tiden som både en kärleksrelation och ett barn kräver har han inte just nu när han fokuserar på karriären: 

– Jag vill också kunna finnas där och ge hundra procent av min tid, något jag inte har just nu.

– Mitt schema ändras konstant. Att få göra det här är något jag drömt om hela mitt liv och när jag kommit så här långt måste jag ju testa och se hur långt det bär. Det kanske bara är en kort tid i livet som jag är så här ung, hungrig och orkar, berättar han också för tidningen. 

"Vill bli en ung pappa" 

Ifjol uttryckte Benjamin Ingrosso att han vill bli en ung pappa, men att det nog ändå kommer dröja några år innan han får sitt första barn: 

– Jag vill bli en ung pappa, mina föräldrar är rätt unga jämfört med mina kompisars föräldrar och jag vill kunna leka med mina barn och inte ha ont i ryggen typ, sa han till Aftonbladet och fortsatte: 

– Men jag tror ändå att jag har fem-sex år kvar då jag verkligen vill vara lite egocentrisk och jobba arslet av mig för att nå mina drömmar.