Peg Parnevik avslöjar relationen med Benjamin Ingrosso

Peg Parnevik avslöjar relationen med Benjamin Ingrosso
Peg Parnevik, Benjamin Ingrosso. - Foto: STELLA Pictures/Tommy Holl, Claudio Bresciani / TT
Dela på Pinterest
Artisten Peg Parnevik har mycket på gpodcastång, och i höst syns hon i rutan som jurymedlem i "Idol". Hon driver även podcasten "Peg & Penny", i vilken hon nu berättar om hur hon känner för Benjamin Ingrosso.

Peg Parnevik, 28, har nyligen avslutat sin vårturné "Golfarens dotter on tour" som besökt städer som Uppsala, Stockholm och Göteborg. 

Efter succén i "Så mycket bättre" har hon haft flera låtar på topplistorna, och låten "Bättre nu (The Wedding), som är en tolkning av Ellen Krauss låt "The Wedding" har blivit en riktig hit.  

Strax innan turnéavslutning släppte hon låten "Svett", och strax innan det kom beskedet att hon ärny jurymedlem i "Idol"

Peg Parnevik. Foto: Christine Olsson / TT 

Hektiskt år för Peg 

Tillsammans med nytillskottet Ash Pournouri, "Idol"-veteranen Anders Bagge och Katia Mosally utgör hon numera juryn i "Idol" 2024 – ett program som har säsongspremiär under hösten 2024. 

Men innan programmet drar igång ska hon, förutom att vara ute på auditions och välja ut personer som ska få vara med och tävla i "Idol" 2024, dra ut på olika spelningar runt om i Sverige. Hon kommer synas på festivaler som Summer On Festival i Båstad och BaySide Festival i Helsingborg. 

Idol-juryn 2024. Foto: Nathalie Ulinder Cut/Pressbild/TV4 

Så kommer Peg Parnevik vara som jurymedlem

Parallellt med alla spelningar och "Idol"-auditions driver hon även podcasten "Peg & Penny", i vilken hon i ett avsnitt pratar om "Idol" och hur hon kommer vara som jurymedlem. 

I podcasten, som hon driver med sin syster Penny Parnevik, berättar hon att den nya juryn fått "testbedöma", och "leka" att de var på en riktig audition. Till sin hjälp hade de olika statister som låtsades att de var riktiga tävlande. 

"Så känslig" 

Peg berättar att hon under detta test upplevde att det var svårare än hon trodde att säga vad hon tycker om de som tävlar. Hon själv vill vara peppig, uppmuntrande och "som en storasyster" för de tävlande, berättar hon i podcasten. 

– Jag är ju så känslig. Alltså det är skitjobbigt. När de väl står framför en så blir man ju så här... 

– Så det var det jag sa att jag vill mer vara som en storasyster. 

Peg Parnevik. Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures 

Fina orden om Benjamin Ingrosso 

Det faktum att hon är aktiv både som artist och att hon syns en del i tv-sammanhang har lett till att hon känner sig som en annan svensk känd artist: Benjamin Ingrosso

I podcasten berättar hon hur hon känner för honom – och det är inga dåliga känslor hon har för honom. 

– Jag är verkligen påväg att bli kvinnliga Benjamin Ingrosso, berättar hon i podcasten. 

Därefter berättar hon att artistkollegan betyder mycket för henne: 

– Det är min förebild, tillägger hon. 

Benjamin Ingrosso. Foto: Nisse Nilsson/Stella Pictures

LästipsSå mycket tjänar Benjamin Ingrosso