Penny Parnevik avslöjar storbråket med Peg: "Pratade inte på två månader"

Peg och Penny Parnevik. - Foto: Christine Olsson/TT, Peter Johansson/ STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Penny Parnevik och Douglas Murray har tre barn ihop, och när Penny skulle avslöja sin första graviditet för storasyster Peg gick det inte som hon tänkt sig.

När Penny Parnevik, 26, var 19 år fattade hon ordentligt tycke för familjevännen tillika hockeyproffset Douglas Murray, 44. De inledde då en relation och en kort tid efter avslöjade de det hela för Pennys föräldrar. 

– De var inte direkt chockade. Pappa var skitcool, han ropade på mig direkt och frågade om jag ville prata om det, sa Penny när hon och Douglas gästade talkshowen "Bianca" hösten 2022. 

Mia Parnevik, Douglas Murray och Penny Parnevik. Foto: STELLA PICTURES 

Har tre barn ihop 

2019 fick paret sitt första barn, Atticus. 2021 fick paret sitt andra barn, dottern Pebble, och året därpå gifte de sig. 2023 föddes deras tredje barn, sonen Achilles

Familjen Parnevik-Murray. Foto: Stella Pictures 

Mia och Jesper Parnevik bor kvar i Florida 

Penny Parnevik, som idag är trebarnsmamma, är själv uppvuxen i en familj med många syskon. Hon är näst äldst i en syskonskara om fyra personer. Penny, hennes storasyster Peg och deras småsyskon Philippa och Phoenix är barn till Mia och Jesper Parnevik. Under barnens uppväxt bodde hela familjen i Florida, men idag är det bara föräldrarna som bor kvar på den soliga platsen. 

Både Peg, Penny, Philippa och Phoenix är utflugna, men de besöker sina föräldrar i Florida då och då – och när Penny skulle avslöja graviditeten med sitt första barn var vid ett sådant tillfälle. 

Familjen Parnevik. Foto: Vilhelm Stokstad / TT 

Berättar om storbråket med Peg Parnevik 

Det hela gick inte som Penny tänkt, och resulterade i ett storbråk mellan henne och Peg. 

Det var på julafton som hon planerat att berätta för sin familj om sin graviditet, och avslöjandet skapade blandade reaktioner hos familjemedlemmarna. När Penny Parnevik gästar podcasten "Trippa skratt och tårar" berättar hon att alla familjemedlemmar blev glada av bebisbeskedet – alla utom Peg Parnevik. 

Peg Parnevik. Foto: Stella Pictures 

"Hon var arg på mig" 

I podcasten förklarar Penny att Peg frågade henne om det hela var ett skämt, om det verkligen var sant att hennes lillasyster skulle bli mamma. 

– Jag bara ser Pegs min, och hon bara "is this a joke?", berättar Penny och fortsätter: 

– Sen märkte jag att hon var arg på mig, irriterad på mig och ignorerade mig. Hon la små kommentarer, berättar Penny

Peg och Penny Parnevik. Foto: Fredrik Sandberg/TT 

"Pratade inte på två månader" 

Hon tillägger: 

– Vi pratade inte på två månader. 

Men till slut tog de tag i situationen, och med lite hjälp från mamma Mia Parnevik kunde de äntligen mötas i ett samtal: 

– När vi äntligen pratade så sa var det så här, hon bara "jag har alltid sett att vi ska göra allt i livet ihop och för mig blev det så att nu har du en egen familj". 

– Det var egentligen något jättefint. Hon bara "jag vill vara nära dig, men jag vill inte att du skaffar egen familj". Det köper jag, berättar Penny i podcasten. 

Bråket slutade i något fint, och idag beskriver Penny Parnevik relationen till sin storasyster som starkare än någonsin: 

– Min relation till henne har blivit ännu närmare sen jag skaffade barn, säger Penny.  

Peg och Penny Parnevik. Foto: Claudio Bresciani / TT 

LästipsPenny Parnevik avslöjar – det tjänar hon i månaden