Oliver Ingrossos ord till flickvännen Zoe-Fay Brown får följarna att reagera: ”Vad...?”

Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown
Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown - Foto: Stella Pictures, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe Fay Brown utökade nyligen familjen med deras första gemensamma son, Kalí. På Instagram publicerar Oliver en bild på flickvännen och texten får följarna att reagera starkt.

Kärleken sprudlar mellan Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown. Deras kärlekshistoria började för snart två år sedan, närmare bestämt i slutet på augusti 2022 och kort efter deras möte blev Oliver och Zoe-Fay ett par.

– Jag vet inte exakt när det var, men jag skulle vilja säga oktober eller november. Det gick hyfsat snabbt i alla fall, har Ingrosso tidigare sagt i ”Framgångspodden”. 

Sedan gick allt ännu snabbare. Bara någon månad senare fick paret reda på att Zoe var gravid och den 6 september 2023 föddes sonen Kalí Ennio Brown Ingrosso.

Därför vill Oliver Ingrosso inte gifta sig med Zoe-Fay 

Oliver har till skillnad från sin övriga familj valt att inte synas så mycket i media och hans mammas Pernilla Wahlgren, realityserie ”Wahlgrens Värld”. Men den senaste tiden har vi fått se och lära känna Oliver och även flickvännen Zoe, både i tv-rutan men paret uppdaterar även flitigt på sociala medier. 

I ett avsnitt av ”Wahlgrens värld” har Oliver berättat att han inte är intresserad att gifta sig,trots att Zoe-Fay vid inspelade stund, var gravid med Kalí. 

– Jag ska inte gifta mig. Jag ska inte döpa ungen i kyrkan heller, berättade han i ett avsnitt av en tidigare säsong av "Wahlgrens värld". 

Han fortsatte: 

Det är ingenting med det som säger att man älskar varandra mer bara för att man gift sig. Jag tror också att det lägger press på ett förhållandes axlar som egentligen inte behöver vara där. 

Oliver och Zoe-Fay har köpt lägenhet ihop 

Det verkar alltså inte bli något Ingrosso-Brown bröllop framöver, men paret tog nyligen ett annat stort steg i relationen. I början på året avslöjande de nämligen att de sålt sina respektive lägenheter och köpt en ny gemensam lägenhet. Den nya bostaden är en trea som ligger, precis som den förra, i centrala Stockholm. 

Det är på en frågestund på Instagram-story som Zoe berättar att hon, Oliver och lilla Kalí flyttar in i den nya lägenheten först i sommar. Tills dess bor de hemma hos farmor Pernilla på Lidingö.


Benjamin, Bianca, Oliver, Theo, Pernilla. Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures


Kärlekshyllningen till flickvännen och sonen

Sedan parets son kom till världen har följarna fått ta del av en hel del bilder på underverket som familjen delat med sig av. Både föräldrarna själva, men även Pernilla, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso lägger upp bilder när de gullar med den lilla gossen. 

Nyligen publicerade Oliver en svartvit bild på en leende Zoe som omfamnar Kalí med en hjärtevärmande kärlekshyllning till sin lilla familj: 

”Jag ville bara säga tack för att ni är den bästa delen av mitt liv varje dag. Ord kan inte förklara hur mycket jag älskar er två!!!! Vet ni att att att”

Orden som får följarna att reagera

Det är just den sista meningen i bildtexten som vissa av följarna reagerar på. 

”Vad betyder "Vet ni att att att"?”, undrar en följare. 

”Vad vad vad?”, skriver en annan följare och syftar på samma sak. 

För den uppmärksamma är det uttrycket något som går varmt hos familjen Wahlgren/Ingrosso och något de ofta skriver till varandra när de vill visa kärlek. Och det kanske inte är alla som hängt med i vad uttrycket innebär. 

Under en av kommentarerna ger Oliver en förklaring på innebörden av orden. 

”Morfar sa det till min mamma och hon till mig, så ska man svara 'att jag älskar dig'. Men dom sa såklart 'vet du'..”, skriver Oliver.