Därför nobbade Antonija Mandir populära TV4-programmet – ärliga orden

Antonija Mandir
Antonija Mandir - Foto: Foto: Fredrik Sandberg/TT, Jessica Gow/TT
Dela på Pinterest
Influencern Antonija Mandir uppdaterar flitigt sina följare på sociala medier med allt möjligt innehåll. Nu berättar hon att en stor TV4-produktion hört av sig – men att Antonija tackade nej till erbjudandet.

Antonija Mandir, 28, slog igenom redan 2017 när hon medverkade i dokusåpan ”Ex on the Beach” 2017. Hon har sedan dess blivit en etablerad influencer och entreprenör. Hon har även synts i realityserien ”Svenska powerkvinnor” ihop med bland annat Camilla Läckberg och Laila Bagge

Camilla Läckberg, Laila Bagge, Kristina "Keyyo" Petrushina, Antonija Mandir och Mouna "Doktor Mouna" Esmaeilzadeh. Foto: STELLA Pictures/Peter Johansson

Antonijas kärleksliv har tidigare varit väldigt omskrivet i media, hon har nämligen varit i flera offentliga relationer. Hon var tillsammans med Jack Stengel-Dahl som varade i närmare tre år innan paret valde att gå skilda vägar. Mandir fann då kärleken i realitydeltagaren Oliver Hunt och paret syntes flitigt tillsammans, men 2022 valde paret att gå skilda vägar. 

Antonija Mandir och Oliver Hunt. Foto: STELLA Pictures/Roja Studios

Nu har Antonija funnit kärleken på nytt och i september 2023 gick hon ut med att hon är i en relation med en kille som heter Valencia

"Ni vet spanjoren?… Jag blev kär. Finns en video uppe där jag berättar allt om oss", skriver Antonija på sina sociala medier tillsammans med en bild på paret. 

Reste utomlands tillsammans på första dejten

I videon berättade hon om mötet och hur relationen artade sig. De träffades nämligen via gemensamma vänner och första gången de stötte på varandra var i en dansstudio där de båda dansade bachata och Antonija menar att det bara lös om honom och att hon drogs till hans energi. 

När Antonija en tid senare var ute och drack några glas med några vännen, kom hon på en idé i ett försök att träffa honom igen. Hon frågade skämtsamt om han ville följa med på en påhittad jobbresa men i själva verket hade hon ingen resa inplanerad och inga biljetter. 

I nyktert tillstånd dagen efter, blev det allvar. Antonija ringde på hans dörr och bokade flygbiljetter för dem båda. 

 – Så säger jag "så, vi ses på Arlanda om två dagar". Rätt som det är, två dagar senare, står han utanför min lägenhet 06.00 med en taxi på väg till Arlanda. 

– Han är livets mest självklara människa för mig. Han är helt fantastisk och jag har aldrig varit lyckligare någonsin i hela mitt liv, fortsätter hon. 

Vad som började som ett skämt blev alltså deras första dejt, en resa som varade i två dagar. Hon berättar även att de officiellt blev ett par i oktober 2022.

Antonija Mandir nobbar TV4-programmet 

Antonija delar med sig av det mesta från sitt liv på sin Youtube-kanal och det är inte sällan hennes följare får hänga med henne in i köket när hon bakar eller lagar någon god maträtt. 

Och hennes talang för matlagning har snappats upp av en stor tv-kanal. Nyligen berättade Antonija nämligen att hon blivit kontaktad av Sveriges Mästerkock VIP med en förfrågan om att medverka i programmet. Ett erbjudande hon tackade nej till. 

På Instagram berättar hon om hennes nobb till TV4. 

”På tal om mat så ringde Mästerkockarna VIP [Sveriges mästerkock VIP. red. anm.] mig förra året och undrade om jag ville spela in den säsongen som ska sändas nu. Jag tackade tyvärr nej pga flytt och mycket samtidigt och lite press om vad man ska kunna och inte. Jag bara 'jag drar inte fram ett recept ur arslet bara sådär', han bara 'men du kan väl vispa ihop en majonäs'”, skriver Mandir på sin Instagram story. 

Foto: Instagram

Klickar man sig vidare har Antonija publicerat en video när hon har hunden Gino i famnen och lagar en currygryta. 

”Jag och Gino lagar en currygryta. Mästerkocken kunde aldrig”, skriver Mandir skämtsamt. 

Foto: Instagram

Om vi får se Antonija i Sveriges mästerkock framöver återstår att se!