Efter bröllopet – så delar Pernilla Wahlgren och Christian Bauer på ekonomin

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i december 2023.
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i december 2023. - Foto: STELLA Pictures, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har varit ett par sedan 2021 och året därpå förlovade de sig. Paret har även hunnit bli man och hustru och sa ja till att dela livet ihop i december 2023. Nu berättar Pernilla hur de gör med ekonomin.

I flera års tid fick vi följa Pernilla Wahlgren i realityserien ”Wahlgrens värld” där hon gång på gång berättade att hon trivdes som singel. Men en dag dök drömprinsen upp och tre år senare är Pernilla Wahlgren en gift kvinna. 

Det var via gemensamma vänner som Pernilla träffade sin Christian Bauer. Tittarna fick följa en nervös och pirrig Pernilla när hon gjorde sig i ordning för en första dejt med Christian, som onekligen gick bra! 

Och sedan första dejten i mars 2021 har en hel del hunnit hända. Paret har hunnit flytta ihop i Pernillas flådiga villa på Lidingö, och i december 2022 gick Christian ner på knä och friade och nästan exakt ett år senare gifte sig paret i smyg

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifte sig i Lidingö kyrka. Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens ord om ekonomin med Christian 

Bröllopet var en intim tillställning där enbart den närmsta familjen närvarade, och det var endast brudparets närmsta vänkrets som visste om det hela. Pernilla och Christian blev man och hustru i Lidingö kyrka en vacker decemberdag, Men trots att de sagt ja till att dela livet tillsammans, finns det fortfarande en sak som de inte delar: ekonomin. 

Det är i ett avsnitt av Pernillas podcast ”Wahlgren och Wistam” som hon driver med vännen och kollegan Sofia Wistam, som duon beror ämnet. 

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam har drivit podden sedan 2015. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Sofia planerar nämligen att göra ett ganska stort inköp bakom maken Magnus Wistams rygg. Hon har blivit kär i en dyr second hand soffa och vill ha Pernillas råd i frågan. 

– Har ni någon deal att ni frågar varandra? Om ni verkligen vill köpa någon stol eller en soffa, en väska. Frågar du Christian ”Är det okej för dig”?, undrar Sofia. 

Pernilla berättar då att hon och Christian inte delar samma problem eftersom de inte har delad ekonomi och besluten om inköp till hemmet tar hon ofta utan att fråga sin man. 

– Vi har ju inte delad ekonomi, så jag gör ju lite vad jag vill med mina pengar, säger Pernilla och fortsätter: 

– Jag tycker det är kul att bolla med honom och så där. Men jag menar, inredningen till det här hemmet var bestämt sedan innan. Köper jag något till hemmet frågar jag inte honom om lov. Utan jag bara kommer hem.

Lästips: Pernilla Wahlgrens miljonsuccé – så mycket tjänar hon