Eric Saades nya barnbesked med Hanna Schönberg – nu avslöjar han: ”Snart”

Eric Saades barnbesked med flickvännen Hanna
Eric Saades barnbesked med flickvännen Hanna - Foto: STELLA PICTURES/Jari Kantola, Jonas Ekströmer/TT
Dela på Pinterest
Eric Saade och flickvännen Hanna Schönberg har varit ett par sedan 2020. Och nu kan artisten komma med ett glädjande barnbesked!

Artisten Eric Saade, 33, slog igenom redan som 19 åring med låten ”Manboy” och blev direkt en given artist på den svenska popscenen. Året därpå, 2011, tog han hem vinsten i ”Melodifestivalen” med bidraget ”Popular” och representerade Sverige i ”Eurovision song contest”, där han slutade på en tredje plats. Sedan dess har han synts i flertalet olika musiksammanhang. 

2022 kammade han hem den ärofyllda glasskon i ”Let's dance”. Ett program som han återkom till året därpå, när han gjorde ett inhopp som programledare. Något som blev mycket uppskattat av tv-tittarna. 

Eric Saades stormiga kärleksliv  

Sedan Eric blev en offentlig person har han synts en hel del i media, och ofta är det då kärlekslivet som står i fokus. Mellan 2007-2012 var han nämligen tillsammans med sångfågeln Molly Sandén.

Eric Saade och Molly Sandén 2010. Foto: Stella Pictures

Ett par år efter uppbrottet från Molly fann Saade kärleken på nytt, denna gång i Nicole Falciani. Även denna relation varade i fem år och tog slut i början av 2020. Paret förlovade sig 2019 och i maj året därpå skulle de gifta sig. Men något bröllop blev aldrig av. En kort tid innan det romantiska bröllopet i Italien skulle gå av stapeln valde Eric Saade att bryta förlovningen. 

Nicole Falciani och Eric Saade 2019. Foto: Jessica Gow/TT

Bara några månader efter uppbrottet från Nicole blev Eric tillsammans med influencern Hanna Schönberg. De träffades på ett poolparty sommaren 2020. Sedan dess har kärleken mellan dem flödat, och under åren har vi fått följa kärleksresan på sociala medier. 

Erics nya barnbesked med Hanna Schönberg

Nyligen gick den årliga ELLE-galan av stapeln där Eric och Hanna dök upp på röda mattan tillsammans, uppklädda till tänderna. 

Eric Saade och Hanna Schönberg på ELLE-galan 2024. Foto: Charlotte Brunzell/ STELLA Pictures

Under en intervju med Expressen kunde Eric avslöja  att han hoppas att det snart är dags för honom att bli pappa.

– Det är dags för mig också snart. Hoppas jag! 

– Har du en dröm om att bli pappa?, frågar reportern då. 

– Någon gång. Absolut.  

 Men planerna på när en framtida bebis ska anlända och någon lista över barnnamn finns inte just nu.