Frøya Winther visar upp relationen till Benjamin – två efter uppbrottet

Benjamin Ingrosso och Frøya Winther
Benjamin Ingrosso och Frøya Winther - Foto: Instagram/@frejaswinther, STELLA Pictures/Patrik Österberg
Dela på Pinterest
Benjamin Ingrosso och den norska influencern Frøya Winther var ett par under 2022 men gick sedan skilda vägar. Nu visar hon upp relationen till familjen Wahlgren-Ingrosso

Under 2022 sågs Benjamin Ingrosso, 26, umgås en hel del med den norska modellen och influencern Frøya Winther, 31. De syntes hälsa på varandra i Stockholm respektive Oslo och under sommaren kunde man även se att Frøya var med i Pernilla Wahlgrens hus i Marbella tillsammans med Benjamins familj och vänner.

– Jag kan säga en sak, Frøya är otrolig. Hon är en otroligt fin tjej. Punkt!, sa Benjamin Ingrosso i en intervju med Aftonbladet ifjol. 

Till norska Dagbladet sa Frøya följande om hennes och Benjamins relation: 

– Det går väldigt bra. Vi har det bra.

Frøya gick alltså ut i norsk media och bekräftade relationen med Benjamin. Men några månader senare kom Benjamin plötsligt med beskedet att de gått skilda vägar. ”Ja”, svarade han på frågan om han var singel. 

– Man måste offra vissa saker för att få annat, jag tror det är svårt att få allt samtidigt, har Benjamin sagt i en intervju med Allas, och syftade på kärlekslivet.

Frøya Winthers nya kärlek

I början på 2024 avslöjade Frøya att hon funnit kärleken, på Instagram berättar hon om sin nya partner:

"Hur klyschigt det än låter.. det här är personen jag har saknat i mitt liv. Jag är välsignad med min dotter, vänner, familj. Tänk er att hitta den perfekta matchen i ditt liv i din partner också. Skrattet, glädjen och tryggheten är bara några ord som kan beskriva det", skriver hon i inlägget. 

Frøya Winthers relation till Benjamin 

Men det verkar som att Frøya fortfarande har god relation till Benjamins familj. När Pernilla Wahlgren publicerar ett inlägg på sin Instagram, på Benjamin och brorsonen Kalí, är influencern inte sen med att kommentera. 

I videon sitter Kalí och Benjamin i baksätet av en bil, och farbror Benjamin håller i en mobiltelefon som visar ett barnprogram, för att Kalí inte ska bli uttråkad i väntan på farmor. Men Benjamin har somnat och Kalí sitter klarvaken i sin bilbarnstol. 

”Bad Benjamin Ingrosso att underhålla lilla Kalí i baksätet när farmor körde bilen ut till det Stora Röda Huset.
Det gick jättebra som ni ser…!”,
skriver Pernilla skämtsamt under inlägget. 

Och Frøya kommenterar inlägget: 

”Hahah jag dör. En biltur kan ta hårt på en”