Bianca Ingrosso talar ut om sorgen – ärliga orden: ”Tuff månad”

Bianca Ingrosso talar ut om tuffa tiden
Bianca Ingrosso talar ut om tuffa tiden - Foto: STELLA Pictures
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso hissar och dissar saker och händelser från senaste tiden och berättar om den senaste tuffa tiden.

Bianca Ingrosso, 29, lever minst sagt ett hektiskt liv och har ett fullspäckat schema. Hon arbetar inte bara med det framgångsrika skönhetsvarumärket Caia Cosmetics, utan även med smyckesvarumärket Ani Jewels samt klädmärket Àvora Studio. Hon är även en stor profil i sin egen person, och är ansiktet utåt för flera stora kampanjer. 

Hennes framgångsrika karriär har minst sagt givit henne klirr i kassan, enligt uppgifter från Skatteverket som Modette tagit del av hade Bianca Ingrosso en fastställd förvärvsinkomst på 1 576 200 kronor under 2022, vilket delat på årets tolv månader ger en månadslön på 131 350 kronor. 

Caia Cosmetics lanserade kollektion med MTV 2023. Foto: STELLA Pictures/Patrik Österberg

Bianca Ingrossos kärleksliv 

Karriären går minst sagt som tåget för Bianca, men kärleksfronten verkar inte gå lika smärtfritt. Hon är i alla fall inte särskilt öppen med hur det går för hennes kärleksliv efter uppbrottet från Phillipe Cohen sommaren 2022. 

Under sommaren 2023 spekulerades det om att Bianca dejtade den svenska hockeyspelaren Patrick Cehlin. Duon sågs ihop vid flera tillfällen under sommaren och de var bland annat på den spanska paradisön Ibiza tillsammans. Till Aftonbladet beskrev hon Patrick Cehlin som ”otrolig”. 

Läs mer: Bianca Ingrossos fina ord om hockeyspelaren: ”Han är otrolig”

Relationen verkar däremot inte ha blivit till någon långvarig kärleksrelation. I en ny intervju i den norska talkshowen ”Else!” berättade Bianca Ingrosso under våren 2024 att hon flydde landet till följd av att hon känt sig hjärtekrossad. 

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen 2022. Foto: STELLA Pictures

Bianca Ingrossos ärliga ord: ”Sårad” 

Bianca Ingrosso är åter på svensk mark och i en video på plattformen Tiktok har hon listat några höjdpunkter och lite sämre saker med den gångna månaden och under diss-listan öppnar Bianca upp sig. 

Hon hissar bland annat brodern Benjamin Ingrossos europaturné och den amerikanska staden Palm Springs, som hon nyligen besökte. 

– Vad fan har hänt, det är helt sjukt. Han är ju dökänd nu, säger Bianca och syftar på Benjamins karriär. 

Under diss-listan hamnar bland annat det tråkiga april-vädret och att hon inte kan äta vindruvor. Men Bianca berättar även att hon varit sårad i april. 

– Jag har varit lite sårad i april. Det har varit en tuff månad.