Därför har Alice Stenlöf och Amani inte flyttat ihop – ärliga orden: ”Principsak”

Alice Stenlöf och flickvännen Amani Smith
Alice Stenlöf och flickvännen Amani Smith - Foto: STELLA Pictures, Instagram/@alicestenlof
Dela på Pinterest
Det var våren 2023 som Alice Stenlöf berättade att hon hittat kärleken igen. Nu berättar hon om varför hon och flickvännen Amani Smith inte flyttat ihop ännu.

Våren 2023 berättade influencern Alice Stenlöf att hon träffat en ny kärlek i sitt liv och att det var en tjej hon blivit kär i. I början av relationen låg Alice lågt med att visa upp sin nya kärlek men med tiden har flickvännen dykt upp allt mer på influencerns sociala medier. 

Under sommaren 2023 delade hon med sig av vem flickvännen var och det är dj:n Amani Smith som har visat sig vara Alice Stenlöfs nya kärlek.

Läs mer: 5 saker om Alice Stenlöfs flickvän Amani Smith

Det gillar Alice Stenlöf inte i en relation  

Paret verkar upp över öronen förälskade i varandra och i höstas berättade Alice att hon blir rejält uppvaktad av flickvännen som ofta överaskar henne med blommor. I en vlogg berättar hon: 

– Jag vill också säga det här i vloggen, att jag har fått blommor varje vecka i tre månader.  

Hon tillägger:

– Det är för sjukt. 

Men det finns en sak som Alice däremot inte gillar när hon är i en relation. Nyligen publicerade influencern en vlogg från parets helg tillsammans. De började fira in helgen på en middag som modehuset Axel Arigato hade bjudit in till, men Alice var fortfarande ganska trött efter att helgen innan varit i Åre och festat loss. 

– Sen är det egentligen efterfest efter den här middagen men den känner jag, det är att pusha det. Jag tänker att jag går på den här middagen och tar tempen, ser hur min kropp klarar av den ansträngningen. Sen är min förhoppning att Amani får för sig att gå hem med mig, säger Alice i videon och fortsätter: 

– Det är någonting jag inte tycker om, är att gå hem själv när man är i ett förhållande. För vad har man då en flickvän till? Om man inte går hem tillsammans. Det är vad jag tycker.  

Därför har Alice och Amani inte flyttat ihop ännu

Vidare i helgvloggen får vi se hur Alice rensar ut en av sina garderober så att Amani ska få mer plats för hennes kläder hemma hos Alice. Då berättar hon om deras boendesituation – och varför de inte flyttat ihop ännu trots att de spenderar mycket tid tillsammans. 

– Vi kan lika gärna flytta ihop. Jag vet inte varför vi inte har gjort det ännu. Det är typ av principskäl, att det ska ha gått en viss tid. Att vi inte är där än, säger Alice.